COVID-19 i-a distrus planurile! Mirela Vaida, dezamăgită: “Lucrul acesta nu va mai fi posibil!” Ce eveniment programase vedeta pentru 19 aprilie

Publicat: 02/04/2020 | 10:44

Pandemia de COVID-19 amână planurile Mirelei Vaida. De Paște, pe 19 aprilie, prezentatoarea de la “Acces Direct” intenționa să-i taie moțul fiul ei, Tudor, eveniment la care era invitată toată familia. Acest lucru nu mai este, însă, posibil. Astfel că vedeta trebuie să reprogrameze totul pentru la vară.

VEZI AICI: MIRELA VAIDA A RĂBUFNIT, ÎN DIRECT, DUPĂ CE VULPIȚA A ANUNȚAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. CE A SCOS-O DIN SĂRITE PE PREZENTATOAREA TV

Știam că voi face Paștele acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida potrivit click.ro.

“Aș mai face încă un copil!”

Altfel, Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, o familie minunată, trei copii care îi aduc bucurii în fiecare zi și un soț care o iubește și o sprijină necondiționat. Chiar și în aceste condiții, prezentatoarea TV nu ar spune ”Nu” unui alt copil. Mai ales că soțul ei își mai dorește să aibă o fetiță.

VEZI AICI: FLICK, POEZIE HAIOASĂ PENTRU MIRELA VAIDA: ”O CASĂ DE TOATĂ FIȚA… PENTRU CĂ AI DIFUZAT VULPIȚA”)

Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori… să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă.

Te dezechilibreaă un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi”, a mărturisit Mirela Vaida.