COVID-19 a ucis un salvator! Mesajul sfâșietor al colegului de la ISU: ”Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor”

Publicat: 18/04/2020 | 11:34

Bilantul victimelor virusului COVID-19 a ajuns sâmbătă, în România, la 417. Una dintre ele este chiar un salvator. Este vorba despre Viorel Dimboi (48 de ani), angajat al ISU Constanța, Detașamantul de Pompieri Cernavodă. (CITEȘTE ȘI: COȘMARUL PRIN CARE TRECE UN ROMÂN ÎN GERMANIA, PLECAT LA CULES SPARANGHEL: A AJUNS LA AMBASADA ROMÂNIEI, LA POLIȚIE, DAR…)

Unul dintre colegii lui Viorel a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de socializare. (NU RATA: ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ FĂCUT DE MEDICUL ADRIAN STREINU-CERCEL: CÂND IEȘIM DIN CASE PENTRU A MERGE LA MUNCĂ + CONDIȚII DE ÎNDEPLINIT)

”Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor..

În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor contănțeni, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit.

Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, a plt.adj. Viorel Dimboi, la numai 49 de ani.

Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta , camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2.

În cariera sa, #Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, #Viorel, drum bun, camarade!”

„La moarte numai corpul moare.Viața nu moare,nici conștiința,nici realitatea.Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi ,să-l cinstim cu demnitate, cu onoare…și suntem datori să nu-l uităm!!”

AFLĂ AICI: UN CELEBRU MEDIC ROMÂN STABILIT ÎN SUA A DAT ULTIMELE DETALII DESPRE MEDICAMENTUL ”MINUNE” CARE OMOARĂ VIRUSUL COVID-19

Spatiile și mijloacele de intervenție ale unității în care activa pompierul au fost dezinfectate. De asemenea, pompierii care au intrat în contact cu el sunt în autoizolare și monitorizați din punct de vedere al stării medicale.