Costin Mărculescu, “urmărit” de broaște până în ultima clipă. “Cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat…”

Publicat: 11/06/2020 | 23:18

În noaptea de miercuri spre joi, întreg showbiz-ul s-a cutremurat la aflarea veștii că îndrăgitul actor din ”Liceenii” a fost găsit mort, în cadă, în stare de putrefacție. În ultima perioadă, Costin Mărculescu se confrunta cu grave probleme de natură finaciară, dar vecinii acestuia susțin că dădea semne de revenire.  CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate amănunte uluitoare legate de ultimele zile de viață ale actorului.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de ultimele zile din viața lui Costin Mărculescu, devenit celebru inclusiv pentru replica din filmul „Liceenii”: „Tovarășa profesoară, vă rog mult, da-ți-mi broaștele înapoi.”

Cu toate că apropiații actorului au mărturisit că acesta se confrunta cu o gravă depresie, dar și cu serioase probleme financiare, în ultima perioadă, Costin Mărculescu dădea semne de revenire. Potrivit mărturisirilor unui vecin, în ultimele săptămâni, Costin Mărculescu ar fi avut o atitudine mult mai pozitivă și părea să fie pe drumul cel bun. (CITEȘTE ȘI: DRAMA NEŞTIUTĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU. FIUL SĂU A CRESCUT PÂNĂ LA 5 ANI FĂRĂ SĂ ŞTIE CINE ÎI ESTE TATĂ)

„Cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat broasca…”

”Ne-am intersectat de câteva ori în ultimele săptămâni. Acum, părea să fie mult mai bine. Înainte era extrem de posomorât și abătut. Am remarcat că și-a schimbat ușa metalică în urmă cu câteva zile. Costin a stat mult timp fără clanța de la vechea ușă pe care o avea la intrarea în garsonieră. Din câte am auzit, cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat broasca și abia acum reușise să remedieze problema. Știu că financiar nu o ducea prea bine, și la întreținere acumulase cele mai multe restanțe din bloc.

Când l-am văzut ultima dată, părea să fie mai bine, venea acasă cu câteva sacoșe cu cumpărături. În plasă, se distingea o sticlă de vin. El își cumpăra periodic vin vărsat. Păcat de el, era un băiat tânăr și bun”, a declarat un vecin al actorului, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Devastat de ultima despărțire

În ultima perioadă a vieții, actorul era de nerecunoscut, iar despărțirea de ultima iubită l-ar fi devastat. Cristina Canela a mărturisit cu cine era în casă Costin Mărculescu, în momentul în care și-a dat ultima suflare. Actorul a murit lângă cățelul pe care l-a adoptat în urmă cu câțiva ani. (NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD)

Actorul și-a dat ultima suflare lângă cățelul pe care l-a adoptat în urmă cu câțiva ani

”A fost ideea mea să-l luăm de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă. Era doar el cu cățelul. El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci…

Pe când el… nu avea cine să-l ajute. Cine să-l ajute? L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?”, a declarat Cristina Canela pentru CANCAN.

Costin Mărculescu, datorie uriașă la întreținere

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)