Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, moarte trasă la indigo. Tragedia i-a lovit în același mod

Publicat: 11/06/2020 | 07:31

Moartea lui Costin Mărculescu este, efectiv, trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. Tragedia i-a lovit pe cei doi în același mod, iar acum ies la iveală detalii cutremurătoare despre modul în care și-au pierdut viața.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său din Capitală în noaptea de miercuri spre joi, iar vestea tragică a venit ca un fulger în lumea showbizului și în lumea actoriei. Cei care l-au cunoscut pe îndrăgitul actor sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că, la numai 50 de ani, Costin Mărculescu a plecat din lumea noastră.

NU RATA – ULTIMA IMAGINE CU COSTIN MĂRCULESCU ÎN VIAŢĂ. CE FĂCEA ACTORUL ÎN URMĂ CU DOAR CÂTEVA ZILE

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, moarte trasă la indigo

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre moartea lui Costin Mărculescu, iar modul în care actorul și-a pierdut viața este identic cu cel al morții regretatei jurnaliste Cristina Țopescu. Vecinii lui Costin Mărculescu au sesizat că ceva este în neregulă în momentul în care au văzut că actorul nu mai răspundea de zile bune la telefon. Mai mult, acesta nu mai fusese văzut nici cu patrupedul său, Max, afară, motiv pentru care au chemat de urgență Poliția.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Cristinei Țopescu, doar că moartea acesteia a fost cu mult mai dramatică. Regretata jurnalistă a fost găsită fără suflare în propria casă, după mai bine de 3 săptămâni de la deces. Aceasta nu mai răspundea la telefon, motiv pentru care o vecină a chemat poliția. A fost găsită moartă în pat, alături de câțiva câini care îi fuseseră loiali până în ultima clipă.

CITEȘTE ȘI – A MURIT COSTIN MĂRCULESCU. ACTORUL A FOST GĂSIT MORT ÎN CADĂ, ÎN STARE DE PUTREFACȚIE

Atât Costin Mărculescu, cât și Cristina Țopescu, iubeau foarte mult animalele, în special câinii. Regretatul actor ava un patruped pe nume Max, pe care îl trata ca pe propriul copil, iar Cristina Țopescu avea mai mulți patrupezi și se implica în diverse acțiuni de salvare a animalelor de pe stradă.