Costin Mărculescu, mesaj tulburător aproape de miezul nopții. “Mooooor!”

Publicat: 11/06/2020 | 19:55

Omul de afaceri Doru Colangiu ar fi ultima persoană căreia Costin Mărculescu i-a trimis mesaj. Discuția ar fi avut loc pe Whatsapp, la ora 22:44. Ziua exactă încă nu se cunoaște.

Cuvintele actorului sunt cutremurătoare. Potrivit impact.ro, actorul și-a verificat ultima dată contul de Whatsapp în cursul zilei de luni.

VEZI AICI: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU, MĂRTURISIRI TULBURĂTOARE: ”CHEMAM SALVAREA PENTRU CĂ NU ȘTIAM CE SĂ-I FAC…” VIDEO

Doru, mooooor!”, pare că a fost mesajul trimis de Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu
Costin Mărculescu, mesaj către un bun prieten

În ultima perioadă a vieții, actorul era de nerecunoscut, iar despărțirea de ultima iubită l-ar fi devastat. Tot ea a mărturisit cu cine era în casă Costin Mărculescu, în momentul în care și-a dat ultima suflare. Cristina Canela a fost prezentă, astăzi, la capela unde se află trupul neînsuflețit al lui fostului ei iubit și a făcut dezvăluiri tulburătoare.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

(NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.