Costin Mărculescu era în război cu Ştefan Bănică Jr. Cântăreţul îl ameninţase chiar în urmă cu puţin timp

Publicat: 11/06/2020 | 08:37

Vestea morții lui Costin Mărculescu a venit ca un fulger în lumea showbizului românesc. Cei care l-au cunoscut pe regretatul actor sunt în stare de șoc, mai ales prin prisma modului în care acesta a fost găsit fără suflare, în propria lui locuință. 

Costin Mărculescu a avut o viață plină cu…de toate. Actorul, care urma să împlinească 51 de ani în numai câteva zile era cunoscut pentru temperamentul său aparte, dar și pentru faptul că își spunea părerea ori de câte ori avea ocazia, fără să îi pese de ceea ce cred cei din jur.

CITEȘTE ȘI – COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD

Astfel, în luna ianuarie, Costin Mărculescu i-a declarat război lui Ștefan Bănică, imediat după moartea Cristinei Țopescu. Pe contul său de Facebook, regretatul actor din Liceenii povestea, la momentul respectiv, faptul că Ștefan Bănică ar fi bătut-o pe jurnalistă, în 1993, atunci când se aflau într-o relație. Imediat după aceea, Ștefan Bănică a demonstrat că nu poate să stea cu mâinile în sân și l-a amenințat pe fostul său coleg din Liceenii.

Costin Mărculescu, amenințat de Ștefan Bănică

Costin Mărculescu povestea, pe contul său de Facebook, faptul că regretata Cristina Țopescu era bătută de Ștefan Bănică, pe vremea când se aflau într-o relație.

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

NU RATA – COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUINȚA ACTORULUI VIDEO

Ștefan Bănică nu a rămas indiferent acuzațiilor grave care i se aduceau, așa că a reacționat imediat.

I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, la momentul respectiv.