Costin Mărculescu, condus pe ultimul drum. Actorul își va dormi somnul de veci alături de…

Publicat: 12/06/2020 | 23:20

Zi de doliu în showbiz-ul românesc! Astăzi, îndrăgitul actor din ”Liceenii” este condus pe ultimul drum. CANCAN.RO transmite în direct imaginile durerii de la ceremonia funerară a lui Costin Mărculescu.

În noaptea de miercuri spre joi, o veste cruntă a îndoliat showbiz-ul autohton. Costin Mărculescu, îndrăgitul actor din ”Liceenii”, s-a stins din viață singur, la 50 de ani, cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere. A murit fără familie, fără prieteni, dar cu multe probleme și regrete cărora se pare că nu le mai făcea față..

Astăzi, îndrăgitul actor este condus pe ultimul drum. Ceremonia funerară va avea loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Conform unor surse din anturajul actorului, Costin Mărculescu își va dormi somnul de veci alături de mama și bunica lui. CANCAN.RO transmite în direct imaginile durerii. (CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU, “URMĂRIT” DE BROAȘTE PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ. “CINEVA I-A FĂCUT O GLUMĂ PROASTĂ ȘI I-A ÎNFUNDAT…”)

Costin Mărculescu s-a stins din viață singur, la 50 de ani

Viață plină de regrete și neajunsuri

Se pare că în viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Prietena actorului ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil. (NU RATA: COLEGUL DE BANCĂ DIN „LICEENII” AL LUI COSTIN MĂRCULESCU, MESAJ SFÂȘIETOR DE PESTE OCEAN. „A FOST UN BĂIAT DE NOTA…”)

„Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult.

Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru CANCAN.RO.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă
Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Mari probleme financiare!

Viața lui Costin Mărculescu era una extrem de grea. În ultima perioadă, regretatul actor nu mai reușea sub nicio formă să facă față cheltuielilor, motiv pentru care avea o datorie la întreținere de aproape 13.000 de lei. Vorbim de o sumă pe care a adunat-o, cel mai probabil, în mai mult de un an. Pesemne că problemele financiare existau, de ceva timp, în viața lui.

Inclusiv cumnatul lui Costin Mărculescu a discutat la telefon, în față la IML, despre acest aspect. Bărbatul spunea că se va ocupa de ceremonia funerară a actorului și că de foarte multe ori l-a ajutat din punct de vedere financiar.

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum… obligația mea față de el”, a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML.

Urmărit de ghinioane în dragoste

Costin Mărculescu nu a stat mai bine nici la capitolul viață amoroasă, căci a avut parte de numeroase despărțiri, dar și eșecuri. Relațiile cele mai controversate au fost cea cu Samira, femeia care i-a dăruit un copil în anul 2009 și pe care actorul l-a cunoscut atunci când micuțul avea 5 ani, și cea cu Ella Nae, concretizată într-o căsătorie de scurtă durată.

Mărculescu și Samira s-au cunoscut în 2003, pe vremea când actorul deținea o agenție de modele, iar aceasta era și ea un manechin cunoscut. A fost dragoste la prima vedere și, în ciuda faptului că au ajuns la despărțire din cauza infidelității lui Mărculescu, relația dintre cei doi s-a reluat în anul 2008, atunci când tânăra a rămas însărcinată.

Samira a adus pe lume un băiețel, iar Costin Mărculescu l-a cunoscut pe micuț atunci când acesta avea vârsta de 5 ani. Întâlnirea cu fiul său a fost una cât se poate de emoționantă și, deși își făcea anumite planuri de familie, dintr-un motiv sau altul, Costin Mărculescu a ajuns să trăiască tot singur.

Anii au trecut, iar, în 2014, Costin Mărculescu a cunoscut-o pe Ella Nae. După numai 5 luni de relație, Costin Mărculescu a decis să se căsătorească cu ea, însă mariajul a fost sortit eșecului. Cei doi au divorțat, iar bruneta a devoalat lucruri din intimitatea lor, dar și că mariajul ar fi fost bazat pe o înțelegere, în urma căreia actorul urma să primească o anumită sumă de bani.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)