Costin Mărculescu ar fi trăit un adevărat calvar. “Îmi zicea că se simte blestemat” + “A murit singur, ca un…”

Publicat: 11/06/2020 | 23:19

Moartea lui Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit. S-a stins din viață singur, la 50 de ani, cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere. A murit fără familie, fără prieteni, dar cu multe probleme și regrete cărora se pare că nu le mai făcea față. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații extrem de dureroase din viața regretatului actor din „Liceenii”. 

Costin Mărculescu urma să împlinească, la finalul acestei luni, 51 de ani. Cei care l-au cunoscut din exterior, din filmele în care a jucat și din aparițiile televizate, susțin că a fost mereu un om cu zâmbetul pe buze, însă persoanele apropiate, cele care i-au fost alături și atunci când a avut parte de reușite, dar, mai ales, când a suferit eșecuri știu că actorul avea mari probleme și mari dezamăgiri, care l-au pus la pământ de foarte multe ori.

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

(NU RATA: AM AFLAT CAUZA DEPRESIEI LUI COSTIN MĂRCULESCU. IUBITA L-A PĂRĂSIT ȘI S-A MĂRITAT CU ALTUL)

Maria, una dintre bunele prietene ale lui Costin Mărculescu, a făcut declarații șocante despre regretatul actor. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, aceasta a povestit cum era, de fapt, viața lui Costin Mărculescu: un adevărat calvar, presărat cu datorii, regrete, lipsa stimei de sine și probleme care mai de care mai mari.

Costin Mărculescu, viață plină de regrete și neajunsuri

Se pare că în viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Prietena actorului ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil.

„Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult.

(VEZI ȘI: FOTO. COSTIN MĂRCULESCU ERA DE-A DREPTUL FALIT! CE DATORIE URIAȘĂ AVEA ACTORUL, LA ÎNTREȚINERE)

Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru CANCAN.RO.

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Costin Mărculescu era înglodat în datorii

Viața lui Costin Mărculescu era una extrem de grea. În ultima perioadă, regretatul actor nu mai reușea sub nicio formă să facă față cheltuielilor, motiv pentru care avea o datorie la întreținere de aproape 13.000 de lei. Vorbim de o sumă pe care a adunat-o, cel mai probabil, în mai mult de un an. Pesemne că problemele financiare existau, de ceva timp, în viața lui.

Inclusiv cumnatul lui Costin Mărculescu a discutat la telefon, în față la IML, despre acest aspect. Bărbatul spunea că se va ocupa de ceremonia funerară a actorului și că de foarte multe ori l-a ajutat din punct de vedere financiar.

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum… obligația mea față de el”, a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML.

Costin Mărculescu, urmărit de ghinioane în dragoste. Avea un fiu de 12 ani

Costin Mărculescu nu a stat mai bine nici la capitolul viață amoroasă, căci a avut parte de numeroase despărțiri, dar și eșecuri. Relațiile cele mai controversate au fost cea cu Samira, femeia care i-a dăruit un copil în anul 2009 și pe care actorul l-a cunoscut atunci când micuțul avea 5 ani și cea cu Ella Nae, concretizată într-o căsătorie de scurtă durată.

(VEZI AICI: DEZVĂLUIRILE HALUCINANTE FĂCUTE DE ELLA NAE, FOSTA SOȚIE A LUI COSTIN MĂRCULESCU. L-A NUMIT GAY ȘI A SPUS CĂ ARE UN VIBRATOR ACASĂ)

Mărculescu și Samira s-au cunoscut în anul 2003, pe vremea când actorul deținea o agenție de modele, iar aceasta era și ea un manechin cunoscut. A fost dragoste la prima vedere și, în ciuda faptului că au ajuns la despărțire din cauza infidelității lui Mărculescu, relația dintre cei doi s-a reluat în anul 2008, atunci când tânăra a rămas însărcinată.

Samira a adus pe lume un băiețel, iar Costin Mărculescu l-a cunoscut pe micuț atunci când acesta avea vârsta de 5 ani. Întâlnirea cu fiul său a fost una cât se poate de emoționantă și, deși își făcea anumite planuri de familie, dintr-un motiv sau altul, Costin Mărculescu a ajuns să trăiască tot singur.

Costin Mărculescu, alături de Samira și fiul lor

Anii au trecut, iar, în 2014, Costin Mărculescu a cunoscut-o pe Ella Nae. După numai 5 luni de relație, Costin Mărculescu a decis să se căsătorească cu ea, însă mariajul a fost sortit eșecului. Cei doi au divorțat, iar bruneta a devoalat lucruri din intimitatea lor, dar și că mariajul ar fi fost bazat pe o înțelegere, în urma căreia actorul urma să primească o anumită sumă de bani.

(CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A GĂSIT COSTIN MĂRCULESCU SFÂRȘITUL: “ÎI PLĂCEA SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI ȘI…” + “CRED CĂ A BĂUT ȘI A COMBINAT CU…”)

Când va fi înmormântat Costin Mărculescu

După toate aparențele, Costin Mărculescu va fi îngropat duminică. Unii apropiați spun însă că tristul eveniment ar avea loc chiar luni, la cimitirul Reînvierea. Mai mulți cunoscuți ai actorului îi sunt aproape în aceste clipe, printre care și Mara Bănică, buna prietenă a lui Costin Mărculescu. De altfel, aceștia au ajutat la transportul sicriului la Capela Bisericii Voievodale, unde a fost depus, joi, în jurul orei 13:00.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)