Costin Mărculescu a murit. Urmărit de același blestem ca al asociatei Carmen Pleșea: ”Am găsit cărbuni în fața casei!”

Publicat: 12/06/2020 | 12:48

Costin Mărculescu a murit, corpul lui fiind găsit în cadă, în noaptea de miercuri spre joi, după un apel al unui vecin la 112. Se pare că el și asociata lui ar fi fost urmăriți de același blestem.

CITEȘTE ȘI: E SUSPECTĂ MOARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU? ACTORUL PREGĂTEA O CARTE CU DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DIN LUMEA SHOWBIZ-ULUI

Este vorba depre Carmen Pleșea, fosta asociată a lui Costin Mărculescu. Ea s-a certat cu actorul, iar în ultimii zece ani a trait o adevărată dramă, scrie wowbiz.ro. În urmă cu un deceniu, Pleșea nu rata o apariție în spațiul monden, tabloide, emisiuni. Fosta asociată a lui Costin Mărculescu la școala de modele pe care acesta a înființat-o la sfârșitul anilor ’90, a devenit cunoscută sub numele de ”Îmblânzitoarea de șerpi”, după ce apărea la diferite evenimente cu un uriaș piton.

Scaldalul dintre Costin și asociata lui, Carmen, avea să atingă apogeul atunci când actorul a fost bătut măr în scara blocului în care locuia de doi indivizi. El a reclamat-o atinci pe Pleșea, susținând că ea este capul răutăților. Atunci a început panta descendentă atât pentru Costin Mărculescu, dar și pentru Carmen Pleșea. Blesteme, ghinioane, drame. Asta au traversat cei doi în ultimii zece ani. (NU RATA: DETALII NOI ÎN CAZUL MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU! CE SCRIE ÎN CERTIFICATUL DE DECES + ”LUA PASTILE, UNEORI CU ALCOOL!”)

”Acum ceva timp am găsit cărbuni și foc, dar și excremente umane la ușă. Cred că numai niște bolnavi psihic sau cineva care m-a blestemat a putut face așa ceva. (…) Mi-a zis (vărjitoarea la care a fost, n.r.) că nu mă voi mărita niciodată. Mi s-a mai spus că cineva mi-a legat cununiile”, spunea Carmen Pleșea în 2010.

Urmărit de același blestem ca al asociatei Carmen Pleșea. Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț. (VEZI AICI: LEGIȘTII AU ANUNȚAT: CARE A FOST CAUZA MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU)

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.