Costin Mărculescu a murit! Pompierii l-au găsit în cadă, în stare de putrefacție

Publicat: 11/06/2020 | 01:11

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa! Actorul nu mai fusese văzut la locuință de 3-4 zile și nici nu a răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe apartamente.

Actorul nu mai era de găsit de mai multe zile

Potrivit primelor informații, Costin Mărculescu, cel care a jucat în ”Liceenii”, a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa. Cei de la Institutul de Medicina Legala urmează să sosească la locuința acestuia pentru a stabili cauzele decesului. Anunțul a fost făcut în direct, de Dan Capatos. Vecinii actorului susțin că acesta nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic din locuință.

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.(CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU SARE LA GÂTUL LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR, DUPĂ MOARTEA TAMAREI BUCIUCEANU: ”NU A IUBIT-O NICIODATĂ! NU L-A IUBIT NICI PE TATĂL SĂU!”)

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.(NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ DUPĂ MOARTEA CRISTINEI ȚOPESCU: “A BĂTUT-O DE ZECI DE ORI, INCLUSIV, ÎN PUBLIC, CA ȘI PE…”)

A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.