Costin Mărculescu a murit. Loredana Chivu nu-și revine: ”Sunt șocată!”

Publicat: 11/06/2020 | 09:48

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în cadă, în noaptea de miercuri spre joi. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele morții. Se pare că ar fi vorba despre atac cerebral sau infarct, dar nu e exclusă varianta sinuciderii. Prietenele, între care Mara Bănică, Loredana Chivu sau Simona Trașcă îl plâng.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUINȚA ACTORULUI VIDEO

”RIP Costin Marculescu prieten si coleg drag…om bun…sunt foarte trista si socata de vestea asta dureroasa …Dumnezeu sa te odihneasca in pace???? ????”, a scris Simona Trașcă. Imediat au fost reacții, chiar nume grele din showbiz. Andreea Tonciu, Raluca Podea și Laurette și-au exprimat părerile de rău: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace, om bun❤️”, a scris mulatra.

”Sunt profund șocată și tristă în același timp pentru omul bun care astăzi nu mai e.. Odihnă ușoară! Dumnezeu să te ierte! R.I.P Costin Mărculescu”, a fost mesajul Loredanei Chivu.

Costin Mărculescu a murit. Loredana Chivu și alte vedete nu-și revin

Cea mai bună prietenă a celui care a trecut în neființă, Mara Bănică, a transmis un mesaj sfâșietor. „Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Pompierii care au ajuns la locuința sa în urma apelului la 112 au spart ușa și au găsit trupul neînsuflețit al lui Cosmin Mărculescu. Se afla în stare de putrefacție, decesul survenind, din primele informații, în urma cu mai multe zile.

Cine a fost Cosmin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

NU RATA: Costin Mărculescu a murit. Ultima postare a actorului: ”Eu am furat startul la terase!”

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.