Costin Mărculescu a murit! Anunțul făcut de Poliție înainte de autopsie

Publicat: 11/06/2020 | 08:59

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în locuința sa, în noaptea de miercuri spre joi. Pompierii veniți acolo după un apel la 112 au spart ușa și au descoperit trupul neînsuflețit al actorului. Era în cadă, iar decesul survenise în urmă cu mai multe zile. Poliția a făcut, imediat, anunțul.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. ULTIMA POSTARE A ACTORULUI: ”EU AM FURAT STARTUL LA TERASE!”

”În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, este anunțul făcut de oamenii legii, după ce au ridicat trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a murit! Caieră începută cu Liceenii

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.