Costin Mărculescu a fost depus la capelă. Unde va fi înmormântat actorul

Publicat: 11/06/2020 | 13:56

Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, iar la scurt timp a fost dus la INML, pentru autopsie. Legiștii au anunțat cauza morții actorului, infarct. De la Institut, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Silviu Mărculescu a ajuns la capela de la Biserica Voievodală ”Sfântu Gheorghe Nou”, unde a fost depus. Unde va fi înmormântat cel care a fost găsit de polițiști și pompieri în cadă?

CITEȘTE ȘI: LEGIȘTII AU ANUNȚAT: CARE A FOST CAUZA MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU

Se pare că Mărculescu va fi îngropat duminică, unii apropiați spun că tristul eveniment ar avea loc chiar luni, la cimitirul Reînvierea. Mai mukți apropiați ai actorului îi sunt aproape în aceste clipe, între care și Mara Bănică. De altfel, aceștia au ajutat la transportul sicriului la Capela Bisericii Voievodale, unde a fost depus în jurul orei 13:00.

Unde va fi înmormântat Costin Mărculescu. Mara Bănică, distrusă de durere

Mara Bănică, poate cea mai bună prietenă a actorului, a ajuns într-un suflet la INML, unde fusese dus trupul neînsuflețit al lui Mărculescu, pentru autopsie. Apoi, l-a condus până la capelă, unde a rămas sicriul pentru ca prietenii și cei care l-au prețuit să-i aducă un ultim omagiu. (NU RATA: CUM ȘI-A GĂSIT COSTIN MĂRCULESCU SFÂRȘITUL: “ÎI PLĂCEA SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI ȘI…” + “CRED CĂ A BĂUT ȘI A COMBINAT CU…”)

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică la Xtra Night Show. A avut dreptate, legiștii stabilind cauza decesului.

CITEȘTE ȘI – MESAJUL CUTREMURĂTOR TRIMIS DE LAURETTE, DUPĂ MOARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”AM LUAT NOTA 10 DE LA TINE …”

În urmă cu câțiva ani, Mara a declarat că, în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Costin Mărculescu, acesta va lăsa două numere de telefon, al ei și al lui Pepe, pentru ca cei doi să se poată ocupa de ceremonia funerară. „Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«. (…)

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… (…) Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.