Costel din serialul „La Bloc” revine cu o nouă producție! Dragoș Moștenescu a lansat o serie online despre familie, în timpul pandemiei de coronavirus

Publicat: 06/04/2020 | 16:30

Actorul Dragoș Moștenescu a interpretat unul dintre personajele principale ale serialului „La Bloc”, iar de câțiva ani a părăsit România și s-a mutat la Londra, unde activează în continuare în lumea spectacolelor de umor. Recent, acesta s-a hotărât să pătrundă și în online, așa că a lansat o serie de episoade cu și despre familia lui.

Serialul „La Bloc” a fost una dintre producțiile apreciate de către români. Chiar dacă proiectul s-a oprit acum mai bine de zece ani, acesta încă se mai difuzează pe micile ecrane. Unul dintre protagoniștii principali a fost Costel Jurcă, interpretat de către Dragoș Moștenescu. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM ȘI CE-A AJUNS SĂ FACĂ PENTRU BANI COSTEL DIN „LA BLOC”, LA 12 ANI DE LA TERMINAREA FILMĂRILOR SERIALULUI DE LA PRO TV)

Actorul locuiește de trei ani în Londra, unde şi-a găsit un loc în industria spectacolelor de umor. Dragoş Moştenescu a împlinit 53 de ani, pe 1 aprilie şi este mai plin de energie ca niciodată. Din cauza pandemiei de coronavirus este nevoit să stea acasă, iar acest lucru i-a dat o idee. În loc să lenevească și să piardă timpul toată ziua, actorul s-a gândit să lanseze în mediul online un serial. (VEZI ȘI: CABRAL, ANALIZĂ LA ȚINTĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS: ”ROMÂNUL E PRIETENUL ĂLA PROST. DE BUN”)

„THE MOs”

Serialul se numește „THE MOs ” și surprinde lucrurile prin care trece o familie numeroasă atunci când este nevoită să stea în casă non-stop. Este o analiză fină a relațiilor familiale, presărată cu mult umor.

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile!

Va fi doar în engleză pentru că unul dintre lucrurile cheie pentru ca produsul să aibă succes dincolo de graniţele limbii materne este să fie produs într-o limbă de circulaţie internaţională”, a declarat Dragoș Moștenescu pentru Click.