Costel din serialul La Bloc a dat lovitura! Cum arată acum și cum a ajuns celebru peste hotare

Publicat: 13/04/2020 | 12:42

Celebru pentru rolul Costel din serialul La Bloc, actorul Dragoș Moștenescu a constatat că în România nu poate atinge țelurile pe care le avea, așa că a lut calea străinătății. 

De când a plecat din România au trecut 3 ani, 3 ani de când Dragoș Moștenescu trăiște în Londra, alături de soție, de cei 3 copii ai săi, dar și alături de cățelul pe care nu a putut să-l lase de izbeliște și l-a luat „la pachet”. Și, pentru că marea lui iubire rămân rămâne actoria, Costel din La Bloc asta face și în prezent.

Actorul a mărturisit că a dat startul unui proiect pe sufletul său, un serial online despre familie, din cauza faptului că spectacolele și evenimentele pe care le avea în această perioadă au fost anulate, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Este o mini serie numită THE MOs (Moşteneştii)’ despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, a declarat actorul pentru Click!.

Chiar dacă se află departe de casă, actorul Dragoș Moștenescu susține că nu regretă decizia luată în urmă cu 3 ani și se simte bine în compania celor dragi, peste hotare. Mai mult, și copiii lui s-au adaptat vieții de acolo și sunt fericiți.

„Momentan lucrurile merg foarte bine aici – exceptând această perioadă dificilă pentru toţi – nu  am motive de reconsiderare a deciziei” a mai spus acesta, pentru sursa citată.

„Luca are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt a şasea (a patra după sistemul românesc) şi pot spune că s-au integrat rapid şi foarte bine” a conchis actorul.