Costel Corduneanu și-a dat în judecată fosta nevastă! Vrea împărțirea averii

Publicat: 11/12/2020 | 09:25

Costel Corduneanu, liderul temutului clan cu același nume din Iași, și-a dat în judecată fosta nevastă. Cei doi se vor judeca pentru avere. Costel le cere magistraților să ia o decizie referitoare la partajul bunurilor.

La mijloc, ca principală piesă, este un apartament în care locuiește el și care ar vrea să-i rămână. Iar fosta soție nu ar avea pretenții în acest sens, scrie bzi.ro. Urmează doar ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului de partaj dintre Costel Corduneanu și Alina Bogdan, femeia care i-a fost soție. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz. (CITEȘTE ȘI: DOUĂ GRUPĂRI INTERLOPE AU AJUNS LA CUȚITE! IMPLICAT ESTE ȘI CLANUL CORDUNEANU)

Costel Corduneanu stă într-un apartament de 109 metri pătrați, în zona Nicolina

Costel Corduneanu a precizat că solicită stabilirea unei cote de 100 la sută în favoarea lui la dobândirea apartamentului de pe șoseaua Nicolina. El a mai menționat că este vorba despre un apartament cu o suprafață utilă de 109 mp. Locuința a fost cumpărată pe 12 februarie 2004. Liderul clanului Corduneanu a fost căsătorit cu Alina Bogdan de pe 19 octombrie 2002, până pe 16 februarie 2011. Atunci, instanța a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a femeii. Costel Corduneanu a cumpărat apartamentul în timpul căsătoriei, dar el susține că a fost plătit de el, iar fosta nevastă nu a avut vreo contribuție financiară la achiziționarea locuinței. (NU RATA: VESTE NEAȘTEPTATĂ ÎN LUMEA INTERLOPĂ DIN IAȘI! CORDUNENII AU CĂZUT LA PACE CU MEMBRII CLANULUI TĂNASE. DETALII DE CULISE DE LA NEGOCIERI)

În plus, liderul clanului ieșean a susținut că, în aprilie 2013, Alina Bogdan a dat o declarație pe propria răspundere la Ambasada României la Washington (SUA), în care a arătat că renunță la toate drepturile ce i s-ar cuveni ca urmare a unei eventuale partajări a bunurilor comune, inclusiv asupra apartamentului de pe șoseaua Nicolina.