Costas de la Insula Iubirii s-a făcut băiat de casă! Ce s-a întâmplat în viața lui și a Geaninei, după ce au devenit părinți

Publicat: 07/06/2020 | 16:43

Costas și Geanina au devenit părinți în urmă cu mai bine de 6 luni, iar de atunci, viața lor s-a schimbat complet. Mai bine zis, viața lui Costas s-a schimbat radical, căci controversatul concurent de la Insula Iubirii a renunțat la viața de noapte și se dedică în totalitate vieții de familie și fiului său. 

Costas s-a cumințit de tot de când este tătic. Fostul concurent de la Insula Iubirii a renunțat să mai aibă gânduri de infidelitate și acum este un băiat de casă în toată regula! Pe contul său de Instagram, Costas postează deseori, la Instastory, numeroase fotografii și clipuri video cu fiul său.

NU RATA – TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A DIANEI CONSTANTIN DE LA INSULA IUBIRII. A FOST LUATĂ LA MIȘTO CĂ E SĂRACĂ, DAR ACUM ARATĂ CA O DIVĂ

La fel face și Geanina, căci proaspăta mămică este de-a dreptul topită după fiul ei și al lui Costas. Cei trei sunt, acum, de nedespărțit, în ciuda tuturor zvonurilor că nu se mai înțeleg bine și nu mai formează un cuplu. Chiar dacă au avut un parcurs controversat în Thailanda, acum au demonstrat că, până la urmă, oricine se poate schimba și familia este cea mai importantă.

Costas și Geanina, concurenți controversați la Insula Iubirii

Costas și Geanina au participat la Insula Iubirii în sezonul 5 și fiecare dintre ei a avut un parcurs cel puțin interesant. Costas s-a cuplat cu ispita Nicoleta Dragne, celei căreia îi spunea că vrea să aibă un copil și o familie cu ea, în timp ce Geanina s-a cuplat, pentru o scurtă perioadă, cu ispita Andi.

CITEȘTE ȘI – CUM ARATĂ ACUM ȘI CU CE SE OCUPĂ ADRIAN SAVIN, FOSTA ISPITĂ DE LA INSULA IUBIRII, LA 2 ANI DE LA TERMINAREA FILMĂRILOR DIN THAILANDA

La bonfire-ul final, cei doi concurenți s-au confruntat și au decis, de comun acord, să plece separat din Thailanda. Odată ajunși în România, Costas și Geanina s-au împăcat, iar la scurt timp s-au căsătorit civil. Fix în ziua cununiei, Geanina a anunțat sarcina, iar câteva luni mai târziu, cei doi au devenit părinții unui băiețel care le-a schimbat viețile.