Cosmin și Dani Olăroiu și-au serbat zilele de naștere “la comun”. De la chef n-au lipsit Borcea Jr, “aghiotantul” lui Gigi Becali și…

Publicat: 11/06/2020 | 23:24

Cosmin Olăroiu și fiul său au dat petrecere „la comun” de zilele lor de naștere! Nu mega, așa, mai restrâns, mai mult cu prieteni apropiați. Vila de la Snagov a antrenorului s-a transformat în salon de evenimente! Pe malul lacului, oamenii veniți acolo au ciocnit un păhărel și l-au ascultat pe celebrul George Talent, adus „cadou”. Dedicațiile au curs, ba pentru Oli, ba pentru Dani, ba pentru Patrick, fiul lui Cristi Borcea, un invitat special. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: O ALTĂ PERSONALITATE DE FOTBAL SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI. GESTUL EMOȚIONANT FĂCUT DE COSMIN OLĂROIU)

Cosmin Olăroiu, omul care l-a ”îmblânzit” pe Gigi Becali pe când antrena Steaua, acum FCSB, a împlinit 51 de ani. Fiul lui urma să bifeze și el 31 a doua zi. Oli nu a făcut „spectacol”, dar și-a cinstit apropiații chiar pe malul lacului Snagov, acolo unde are un ”frumușel” domeniu. Și o vilă cum vezi prin filmele americane. Terasă, gazon… Tot ce trebuie pentru a te destinde. Dani, fiul său, s-a ocupat, din ce se poate vedea în imaginile pe care CANCAN.RO vi le propune, de tot. Invitații, băieți de băieți, între care Patrick Borcea, un prieten bun al lui Dani Olăroiu.

Cosmin Olăroiu, fiul său, Dani, și invitatul special, Patrick Borcea

Petrecere la Snagov, de ziua lui Cosmin Olăroiu și a fiului

Petrecerea a început puțin pe seară, când a apărut, invitat special, manelistul George Talent. La început s-a stat la masă, s-a ciocnit un păhărel de vin bun, dar și alte băuturi fine, apoi în rol și-a intrat cântărețul. Care le-a ”dat” pe suflet invitaților. Ionuț Luțu, omul care-l asistă ca la carte pe Gigi Becali, nu putea să nu-i aprecieze talentul lui… Talent, mai ales că povestea care circulă despre el nu ar fi chiar neadevărată… Anume, pe când juca în China, a chemat lăutarii din România, pe banii lui. (NU RATA: FOSTUL ANTRENOR AL ”NAȚIONALEI” ȘI-A ASUMAT TOTAL FIUL PENTRU CARE S-A RĂZBOIT CU VICA! L-AM FILMAT PE JUNIOR LA PLAJĂ ÎMPREUNĂ CU…)

Cosmin Olăroiu a fost ceva mai retras, i-a lăsat pe ”puști” să se desfășoare, dar nu a uitat de ei și, din când în când, le-a mai trimis OK-uri. La un moment dat, Dani s-a retras pe un fotoliu pe gazon, sub cerul liber, parcă amestecându-și gândurile. A revenit în ”gașcă” și a continuat petrecerea alături de invitați. Nu s-a intrat bine de tot în noapte, a fost un eveniment organizat cu stil.

Manelistul George Talent, paharele-n aer și Ionuț Luțu alături de cântăreț

Cosmin Olăroiu, bani din plin de la arabi

Cosmin Olăroiu este unul dintre antrenorii care a lovit bine de tot sub aspect financiar.  A știut mereu unde îi este locul, de fapt, pe ce contract să semneze, iar acum adună ”laurii”. Este milionar în euro, viața de mâine nu este deloc o problemă pentru el. Olăroiu se poate număra și printre puținii tehnicieni care i-au făcut față cu brio lui Gigi Becali, mai mult, chiar l-a convins pe afaceristul din Pipera. Pe când antrena la FCSB, Oli s-a înțeles perfect cu Gigi, a știut pe ce limbă să-i vorbească, așa că, în perioada lui, pe banca echipei pregătite acum de Bogdan Argeș Vintilă, niciun telefon nu a sunat de la oficială. Și a luat două titluri consecutiv. (AFLĂ ȘI: OLI JR. A RECUCERIT-O PE ”TIRIBOMBĂ” CU BRABUSUL DE 350.000 €!)

Cosmin Olăroiu și-a început cariera de antrenor la FC Național, în 2002. Au urmat Steaua, din nou FC Național, Poli AEK Timișoara, iar Steaua, Al Hilal, Al Sadd, iar Steaua, apoi Al Ain, Al Ahli, Saudi Arabia, Shabab Dubai și JS Suning, din China, echipă pe care și acum o pregătește, fiiind sub contract până în 2021. Doar că pandemia de coronavirus a oprit campionatul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)