Cosmin Cernat, primele declarații înainte de debutul la “FanArena”: “E greu, dar…” Ce surprize le pregătește fanilor show-ului

Publicat: 27/01/2020 | 17:55

Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”, emisiune care va fi difuzată în fiecare luni și marți, imediat după show-ul “Survivor România”, care este filmat în Republica Dominicană.

Citește și: Cristina Șișcanu, scrisoare de rămas bun pentru Mădălin Ionescu. Ce a făcut-o pe vedetă să izbucnească în lacrimi: „Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum”

Materiale cu “Războinicii” și “Faimoșii”, imagini inedite din jungla dominicană, dezbateri în direct alături de susținătorii concurenților și membrii familiilor vor fi expuse pe larg la “FanArena”.

E greu rău, e adevărat. La ce am văzut, părea că unii s-au dus cu strategia. S-ar putea să fie bine, s-ar putea să nu fie bine. E interesant ce se întâmplă acolo. Nimeni nu se duce pregătit acolo. Toată lumea cerde că va fi altceva. Am niște urme rămase de la niște insecte, că nu sunt doar țânțari acolo. E abia începutul. Oamenii să aibă răbdare. Părerea mea este că show-ul nici nu a început. Sunt circumspecți, calculați”, a spus Cosmin Cernat.

Citește și: Mădălin Ionescu, declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la Survivor România

Invitați surpriză!

În plus, concurenții care vor părăsi competiția “Survivor România” vor veni și ei la “FanArena” pentru a împărtăși, la cald, impresii și detalii din culisele reality-ului, alături de invitații și de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

O să vină Mădălin Ionescu. O să vină și August Viziru care o să ne spună cum a fost acolo. Va veni și o domnișoară foarte frumoasă pe nume Tatiana, iubita lui Cezar Juratoni. Ei s-au mai împuns pe Instagram, urmează să vedem ce se va întâmpla. Sunt curios ce o să spună amândoi”, a mai spus Cosmin Cernat.