Coșmarul unei bătrâne de 80 de ani, din Timișoara. A fost atacată de hoți și trântită pe jos, în tramvai

Publicat: 20/06/2020 | 10:55

O bătrână de 80 de ani din Timișoara a trecut printr-un episod cutremurător. Femeia a fost jefuită ziua, în amiaza mare, de mai mulți hoți care, ulterior, au trântit-o pe jos fără niciun fel de milă. Totul s-a întâmplat într-un tramvai. 

Un incident cutremurător a avut loc în Timișoara, în tramvai. Potrivit informațiilor oferite de tion.ro, o bătrână de 80 de ani a fost jefuită de mai mulți hoți, care au și trântit-o pe jos, fără milă. Se pare că este vorba despre mai mulți infractori, respectiv trei femei în vârstă de 26, 28 și 36 de ani, dar și un bărbat de 57 de ani.

NU RATA – STB, ANUNȚ OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ DE LA 1 IUNIE, CU LINIILE DE TRAMVAI 1 ȘI 10

Jaf ca în filme, în tramvaiul din Timișoara

Bătrâna de 80 de ani a trecut printr-un adevărat coșmar, dar și printr-un jaf ca în filme. Pe camerele de supraveghere se vede cum cele trei infractoare o urmăresc îndeaproape pe bunicuță, în timp ce bărbatul de 57 de ani o trântește pe aceasta la pământ, în tramvai și încearcă să-i fure portofelul. Bătrâna a strigat imediat după ajutor, iar vatmanul a luat măsuri.

Echipa specială de intervenție pe probleme de securitate a STPT a intervenit la fața locului și a reușit să-i prindă pe cei patru infractori. Sursa citată mai menționează faptul că incidentul a avut loc miercuri, iar infractorii care au jefuit-o pe bătrâna de 80 de ani sunt cunoscuți ca fiind unii extrem de periculoși în rândul hoților de buzunare din Timișoara.

CITEȘTE ȘI – ANUNȚUL FĂCUT DE ADINA VĂLEAN! CUM SE VA FACE DISTANȚAREA SOCIALĂ ÎN METROU, AUTOBUZ SAU TRAMVAI

Din nefericire, astfel de cazuri au loc extrem de des, mai ales în Capitală. De-a lungul timpului, în tramvaiul 41 din București au avut loc foarte multe episoade similare de jaf și agresiuni, mai ales la ore târzii la care aceste mijloace de transport în comun nu sunt folosite de foarte multe persoane.