Coșmarul trăit de o tânără de 25 de ani. Și-a pierdut mama și bunica în aceeași zi, din cauza coronavirusului

Publicat: 13/04/2020 | 16:30

Coșmarul trăit de o tânără de 25 de ani. Și-a pierdut mama și bunica în aceeași zi, din cauza coronavirusului, iar acum a rămas singură pe lume.

Andjela Kostic trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Tânăra de 25 de ani, din Serbia, și-a pierdut mama și bunica în aceeași zi. Cele două au fost diagnosticate cu COVID-19 și au dezvoltat o formă severă a bolii. Ambele erau internate în spital, însă starea lor s-a agravat rapid.

În privința mamei sale, medicii nu erau rezervați ca în cazul bunicii tinerei. (CITEȘTE ȘI: O ASISTENTĂ STĂ DEPARTE DE COPIII EI PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI: ”NU NE-AM IERTA DACĂ…”)

„A fost internată în spital 12 zile. S-a luptat cu cea mai severă formă de pneumonie. A fost sănătoasă toată viața ei, nu avea nicio boală cronică. Credeam că va supraviețui”, povestește tânăra.

Din păcate, însă, cele două femei au murit în aceeași zi, la diferență de câteva ore. Andjela a rămas singură pe lume. Tânăra și-a pierdut și tatăl în urmă cu trei ani și nu mai avea frați sau surori.