Coșmarul trăit de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu după ce au fost diagnosticați cu virusul COVID-19

Publicat: 22/06/2020 | 08:35

Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Au fost acuzați din toate părțile, mai mult, chiar și de faptul că joacă teatru.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN CAZUL LUI MARCEL PAVEL! NU EL A A FOST PACIENTUL ZERO DE LA ANTENA 1

În afara Oliviei Steer, care l-a pus la zid pe Andrei Ștefănescu, și fanii i-au luat la rost pe Andrei și pe Marcel Pavel. Unii le-au trimis mesaje de susținere, dar foarte mulți s-au grăbit să le arunce în față cu tot felul de acuzații. Motivul: nu ar exista coronavirus! Și nu numai fanii au avut ceva de comentat. Chiar Cătălin Tolontat și Lucian Mîndruță nu au avut vorbe de laudă despre ei, insistând pe felul în care cele două vedete s-au comportat după ce au aflat că au fost infectați cu virusul COVID-19.

Lucian Mândruță a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Marcel Pavel, în care îl taxa pe artist pentru cum a reacționat civic după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. “Marcel Pavel zicea zilele trecute ca are o pneumonie dublă, și mi-au găsit și Covid. Ca si cum ar fi doua lucruri diferite. Marcele, pneumonia aia de la Covid e, nu de la ambrozie!”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Lucian Mîndruță l-a atenționat și pe Andrei Ștefănescu pentru un gest pe care l-a făcut față de copilul său, după ce a aflat că are coronavirus. El și-a sărutat copilașul care dormea pe frunte, înainte de a pleca la spital. Gestul, altfel firesc și frumos venit de la un părinte, în cazul de față putea expune băiețelul la un pericol.

Coșmarul trăit de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu după ce au fost diagnosticați cu virusul COVID-19

Cătălin Tolontan avea să scrie un editorial în Libertatea, în care nu l-a iertat pe Marcel Pavel pentru atitudinea pe care a avut-o după ce a aflat că este infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel a fost prima vedetă participantă la show-ul Te cunosc de undeva, filmat la Antena 1, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. L-au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș. Dacă despre starea de sănătate a Ozanei Barabancea nu se cunosc încă foarte multe, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt asimptomatici.

NU RATA: ȘOC LA PRO TV! ADELA POPESCU ȘI COVE AU LUAT VIRUSUL DE LA MARCEL PAVEL?!

Andreea Bănică a participat și ea, dar nu a fost infectată. De altfel, a ransmis un mesaj în care a anunțat că starea sa de sănătate este foartye bună și că nu are simptome de COVID-19.