Coșmarul româncei insărcinată și infectată cu noul coronavirus! În comă, la Londra și…

Publicat: 23/06/2020 | 12:19

Este povestea de coșmar a unei românce aflată la Londra, însărcinată în 33 de săptămâni și care a fost infectată cu noul coronavirus. A fost o săptămână în comă, iar medicii i-au scos, de urgență, bebelușul din pântece.

CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE LA SPITALUL DIN TIMIȘOARA! O FEMEIE URMA SĂ FIE TESTATĂ PENTRU CORONAVIRUS, DAR A SĂRIT DE LA ETAJUL 6

A fost externată zilele trecute, după ce a trăit un chin în spital, vreme de o lună. Ce a făcut-o puternică? Bebelușul pe care era să-l piardă, dar acum îl ține, mândră, în brațe. O fetiță pentru care și-ar fi dat viața. De pe patul de spital, tânăra mămică a ținut un jurnal video, cu tot ce a pătimit în această perioadă, pentru ca oamenii să nu mai ignore acest virus extrem de periculos, scrie stirileprotv.ro.

NU RATA: CRIZA CORONAVIRUSULUI A TRANSFORMAT-O PE ANNA LESKO ÎN FEMEIE DE CASĂ: ”AZI SPĂL, CALC ȘI DAU CU PENSULA”

Pe 21 mai a început totul! La o petrecere unde regulile de distanțare nu au fost respectate, de altfel, Marea Britanie fiind acuzată de acest lucru. Au fost 16 oameni la acea petrecere, iar șase dintre ei au fost infectați. Andreea, însărcinată în a 33 a săptămână, şi soţul său s-au aflat printre cei ”nefericiți”. Simptomele au apărut două zile mai târziu. Iar Andreea avea să ajungă la spital. Experiența traumatizantă avea s-o filmeze.

VEZI AICI MOMENTUL EMOȚIONÂND CÂND ÎȘI VEDE FETIȚA

Coșmarul româncei insărcinată și infectată cu noul coronavirus! Jurnalul ținut de Andreea

Iată ce spune Andreea în clipul pe care l-a făcut în perioada de spitalizare:

Andreea Tudose: “Am avut dureri foarte mari. Zici că cineva îmi trage carnea după mine. Şi frisoane”.

A aflat că are coronavirus

Andreea Tudose: “Tuşesc în ultimul hal. Acum, tuşesc orice aş face. Este groaznică boala asta. Groaznică. Am momente când cred că nu mai revin, nu mai ajung acasă”.

Starea de sănătate s-a agravat

Andreea Tudose: “Vă rog din tot sufletul meu. Dacă aveţi persoane pe lângă voi vulnerabile, gravide, cu inima, bătrâni nu îi puneţi în pericol sub nicio formă. Este groaznic virusul ăsta dacă ai imunitatea scăzută”.

A fost intubată în a 7-a zi

Andreea Tudose: ”Mi-au zis că trebuie să scoată copilul şi că am şanse 50-50 să trăiesc sau să mor pentru că plămânii mei sunt foarte foarte afectaţi”.

Comă indusă, pe 5 iunie

Andreea Tudose: ”Au urmat 7 zile de teroare pentru familia mea. Eu nu am stiut nimic. Eu n-aş fi fost critic. Nu eram dacă nu eram gravidă atât de avansat”.

Și-a văzut fetița după o săptămână

Andreea Tudose: ”Atât vreau să vă zic. Staţi acasă pentru că eu am trecut printr-un coşmar oribil şi încă trec pentru că copilul meu e în spital şi eu nu pot să îl văd”.

Andreea Tudose: “Vă mulţumesc. Datorită vouă eu şi copilul meu suntem în viaţă”.

Andreea Tudose: ”Eu am început cu soţul meu la modul se ducea la cumpărături se dezbrăca în faţa uşii, se spăla foarte strict până la un moment dat când am început să mă învăţ cu ideea şi să citesc tot felul de lucruri şi să zic hai mă că nu e chiar aşa cine ştie ce. Să stăm izolaţi, am greşit. Trebuia să stăm acasă la noi. Să ni se nască copilul. Acum sunt bine şi fetiţa a început să ia în greutate. Filmările făcute de Andreea rămân dovada suferinţei prin care au trecut şi un semnal de alarmă pentru cei care nu iau în serios acest virus”.