Coșmarul prin care trece o asistentă din Galați. A fost dată afară din magazin de vecini, de teama infectării cu coronavirus: ”Mi-au aruncat cu clor pe ușă”

Publicat: 02/04/2020 | 14:27

Coșmarul prin care trece o asistentă din Galați. A fost dată afară din magazin de vecini, de teama infectării cu coronavirus. Femeia a vorbit despre calvarul prin care trece, în contextul pandemiei de coronavirus.

Să auzi și să nu crezi! Mihaela Moha Pal trece printr-un coșmar din cauza vecinilor săi. Din momentul în care oamenii au aflat că femeia este asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, aceștia i-au făcut viața un calvar.

Femeia a mărturisit că oamenii i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului și chiar i-au trimis poliția acasă. Ba chiar, a fost dată afară din magazinului blocului. Oamenilor le este teamă ca nu cumva femeia să fie infectată cu coronavirus și să răspândească COVID-19.

Gesturile șocante ale oamenilor au stârnit revolta internauților, ia mesajul femeii a devenit viral pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: FEMEIE INFECTATĂ CU CORONAVIRUS, MESAJ SFÂȘIETOR DIN SPITAL: ”DACĂ S-AR OFERI CINEVA SĂ MĂ OMOARE, AȘ ACCEPTA”)

”Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut intampla doar pentru simplul fapt ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase Galati. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis politia acasa… M-au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase!!!! Ce sa inteleg…E discriminare????”, a scris asistenta pe Facebook.