Coșmarul prin care a trecut Nicoleta Guță. Artista a fost bătută, înjurată și umilită chiar în noaptea nunții: „Era foarte gelos”

Publicat: 24/04/2021 | 22:18

Nicoleta Guță a dispărut din lumina reflectoarelor și a preferat să-și trăiască viața liniștită, departe de tot ceea ce înseamnă „vedetism”. Fiica lui Nicolae Guță s-a bucurat ani buni de succes pe plan muzical, dar ceea ce nu multă lume știe este faptul că, atunci când era doar o copilă, a trăit un adevărat coșmar.

La numai 12 ani, Nicoleta Guță s-a căsătorit cu Andrei, un bărbat cu 8 ani mai în vârstă decât ea. Ceea ce spera să fie o poveste de dragoste frumoasă s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Gelozia bărbatului l-a făcut pe acesta să devină violent, iar Nicoleta Guță s-a trezit într-o poveste în care ea era principala victimă.

Nicoleta Guță a fost bătută în ziua nunții

Cu regret în suflet își aduce aminte Nicoleta Guță de noaptea nunții sale cu Andrei, în care a mâncat bătaie din cauza geloziei bărbatului. Mai mult, fiica lui Nicolae Guță a mai povestit, acum ceva timp, că fostul soț a și înjurat-o și, din cauza coșmarului trăit, nici nu se poate uita la imaginile de la nunta sa.

”Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical”, a povestit Nicoleta Guţă, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook