Coronavirusul ucide presa scrisă din România! Ce ziare vor dispărea de pe piață

Publicat: 28/03/2020 | 09:55

În România, COVID-19 nu ucide doar oameni, ci și presa scrisă! Afectate teribil de starea de urgență, mai multe titluri își suspendă din ediții. A contat și faptul că distribuția este în scădere, iar chioșcurile de ziare se închid unul după altul.

VEZI AICI: ÎN NOAPTEA ASTA, ROMÂNIA TRECE LA ORA DE NOAPTE! CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ FII PE ORA CORECTĂ

Potrivit paginademedia.ro, grupul Ringier a decis să oprească apariția edițiilor de duminică a ziarelor Libertatea și Gazeta Sporturilor, după ce acum câteva zile a hotărât suspendarea revistelor, din luna aprilie.

Nici Click, titlu editat de Adevărul Holding, nu va fi tipărit duminică. Și Adevărul Holding a stopat, temporar, apariția revistelor pe care le editează. În plus, de săptămâna viitoare, nu va mai apărea pe piață săptămânalul Dilema Veche.

SURSE | Primul medic român UCIS de coronavirus. Șefa ATI de la Gerota avea peste 40 de ani

Celelalte publicații din grupul Adevărul Holding care au fost suspendate sunt OK!, Click pentru femei, Click Poftă Bună și Click Sănătate.

De asemenea, Ziarul Financiar a renunțat de mai bine de o săptămână la ediția tipărită, iar cotidianul România liberă este trimis abonaților în format electronic.

VEZI AICI: PRIMĂRIA ÎNCHIDE PARCURILE DIN BUCUREȘTI! CE DECIZII S-AU MAI LUAT PENTRU A CONTRACARA RĂSPÂNDIREA COVID-19

În perioada următoare, nu vor mai apărea pe piață nici Publicațiile Flacăra. Editorul are în portofoliu mai multe titluri, foarte multe de rebus și integrame, dar nu numai (Flacăra, Rebus, Rebusache, Rebus de buzunar).

Până și cea mai tipărită publicație din România, broșura Kaufland, s-a închis.