Coronavirusul, prezis de Baba Vanga! Ce a spus celebra prezicătoare

Publicat: 13/03/2020 | 22:40

Coronavirusul ar fi fost prezis de Baba Vanga, chiar înainte de a muri, la vârsta de 84 de ani. O femeie căreia i-a fspus profeția a făcut mărturii uluitoare.

De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile Babei Vanga. A devenit o celebritate după ce s-a spus despre ea că ar fi reuşit să anticipeze atentatele ISIS, începutul şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, destrămarea URSS, moartea prinţesei Diana şi chiar Brexit-ul.

Neshka Stefanova Robeva, în vârstă de 73 de ani, ar fi vizitat-o pe Baba Vanga chiar înainte ca aceasta să moară, la 84 de ani. Atunci, Baba Vanga i-ar fi spus profeția: „Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba. Am crezut că ne vopr guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a mai spus Neshka Stefanova Robeva.

Iată care sunt prezicerile babei Vanga pentru anul 2020:

  1. Europa va intra într-un colaps financiar.
  2. Moscova va fi lovită de un meteorit.
  3. Aflată în plină ascensiune economică, China ar putea ajunge să „controleze lumea”.
  4. Rasa umană va descoperi tehnologii noi.
  5. Preşedintele Putin se va afla în pericol, fiindcă membri ai echipei sale de securitate vor dori să îl asasineze.
  6. Preşedintele Trump va avea probleme cu auzul. Dar nu numai atât. Va fi diagnosticat – prezice Baba Vanga – cu o tumoră pe creier, va avea ameţeli şi… „bâzâieli” în urechi.
  7. Anul 2020 va fi unul al cutremurelor devastatoare.
  8. Ne putem aştepta la un alt tsunami catastrofal.