Coronavirusul loveşte teribil! Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit! A fost ucis de temutul virus

Publicat: 22/03/2020 | 08:49
Noul coronavirus (SARS-CoV-2) a lovit teribil… Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit din cauza temutului virus. Supranumit “părintele galacticilor”, el contractase COVID-19 în urmă cu câteva zile. Rudele se pregătesc acum să îl conducă pe ultimul drum, iar în lumea sportului din Spania şi nu numai s-a aşternut o tristeţe fără margini.

Citeşte şi: Ministerul Afacerilor Externe anunță că 2 angajați ai Ambasadei României din Spania au fost testați pozitiv la noul coronavirus

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit la 76 de ani

Lorenzo Sanz a încetat din viaţă în Spania azi-noapte, iar fiul lui a fost cel care a făcut anunţul trist, relatează. Fostul preşedinte al clubului de fotbal Real Madrid fusese depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile, iar insuficienţa renală i-a fost fatală, au anunțat medicii care l-au tratat, relatează “As”. În ultimele ore din viaţă, el a fost intubat şi sedat.

Nu rata: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

“Tocmai s-a stins din viaţă tatăl meu. Nu a merit acest final. A plecat dintre noi una dintre cele mai bune, curajoase şi muncitoare persoane. Familia şi clubul Real Madrid au fost marile pasiuni ale lui. Odihneşte-te în pace”, a mărturisit Fernando, fiul lui Lorenzo Sanz.

Fostul preşedinte al lui Real Madrid se afla internat de marţi, 17 martie, iar starea lui s-a înrăutăţit de la o zi la alta: a acuzat probleme respiratorii şi a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul crunt.

Află şi: Trei scenarii care ar putea opri pandemia de coronavirus

Tribut în memoria lui Lorenzo Sanz

Lorenzo Sanz a fost preşedinte al clubului de fotbal Real Madrid din 1995 până în 2000, o perioadă teribilă din punct de vedere economic. Cu el la conducere, Madridul a luat Champions League pentru prima dată după 32 de ani, respectiv în 1998. Ca să susţină Realul, Sanz i-a cumpărat din banii săi pe Mijatovic si Suker. Sanz a avut viziunea unui Real Madrid “galactic”, vis dus la îndeplinire de Florentino Perez odată cu preluarea echipei.

În clipul de mai jos, oficialii de la Real Madrid i-au adus un tribut în memoria lui Lorenzo Sanz.

Lumea fotbalului îl plânge pe fostul președinte de la Real Madrid.