Coronavirusul ”lovește” în showbiz! Cornel Palade & soția au golit rafturile hiper-market-ului de teama epidemiei!

Publicat: 27/02/2020 | 23:31

Cornel Palade nu este doar un zâmbet, așa cum l-am cunoscut cu toții, alături de Romică Țociu, cu glume una mai tare ca alta! E groasă, pare a-și fi spus celebrul actor, după anunțul făcut de autorități: s-a înregistrat primul caz de infectare cu virusul Covid-19! Iar numărul ar crește, după toate previziunile. Așa că dom’ Cornel și-a lepădat mina de glumeț, și-a luat soția și a ”atacat” hiper-market-ul. Provizii, din greu… CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile, în exclusivitate.

Nu e de glumă! Până la panică nu mai e decât un singur pas! Coronavirusul a ajuns și în România, iar autoritățile sunt în alertă, deși îndeamnă la calm. Dar, cum paza bună trece primejdia rea, tot românul a dat năvală în hiper-market-uri, pentru proviziile de lungă durată. Se pare că și Cornel Palade a fost ”atins” de teamă, așa că și-a luat iubita soțioară și direct între rafturi s-a oprit. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA)

Cornel Palade și Iuliana, soția lui, au făcut aprovizionarea

Cornel Palade și soția s-au aprovizionat ca de ”carantină”

Nu a durat prea mult până când căruciorul aproape s-a umplut cu de toate. Ulei, apă, hârtie igienică, sucuri și multe produse alimentare! Când lista de cumpărături a fost bifată, Cornel Palade și Iuliana au părăsit hiper-market-ul și, încet, încet, împingând căruciorul plin, au ajuns la mașina din parcare. (NU RATA: ”FOTOMODELA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU I-A SPART DINȚII ÎNTR-UN SUPER-MARKET ACTUALEI IUBITE A EX-ULUI!)

Și acolo… altă muncă. Cornel a luat proviziile, una câte una, și le-a pasat soției, care le-a așezat, ca o adevărată gospodină, în portbagajul mașinii. Cornel a pus mâna pe rolele de hârtie și le-a introdus în mașină, pe bancheta din spate. Când ultimul pachețel și-a găsit locșorul în portbagaj, cei doi au urcat în mașină și, în scurt timp, au ajuns cu proviziile de ”carantină” acasă. Unde, cu siguranță, au mai muncit ceva la ”adăpostirea” lor prin dulăpioare. (AFLĂ AICI: FIUL LUI BRIGITTE, LUAT CU SALVAREA)

Romică Țociu și Cornel Palade formează un cuplu de divertisment de mai bine de 25 de ani

Cornel Palade și Romică Țociu, cuplu comic de 25 de ani

Cornel Palade s-a făcut remarcat, după Revoluție, atunci când a format un cuplu comic alături de Romică Țociu. Cei doi au prins la public, în diferite emisiuni de show pe Antenă, dar și pe scenă. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani. (VEZI AICI: SEXOASA DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A PISICIT PE UN MERCEDES ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Cei doi povestesc cum a fost începutul în TV. ”Televizoarele erau alb-negru atunci când am debutat noi. Erau două studiouri, unul la București, altul la Ploiești. Prezenta atunci Radu Coșarcă, se termina Observatorul, intra divertismentul”, își amintea Romică Țociu, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a fost invitat alături de colegul său, Cornel Palade. ”Suntem Capricorn și Săgetător. Să te ferească Dumnezeu să stai cu un Capricorn”, a glumit Țociu, iar replica lui Palade a venit imediat: ”Capricorn… hai să nu…”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)