Coronavirusul ”lovește” în ANAF! OFICIAL! A fost confirmat primul caz

Publicat: 19/03/2020 | 13:13

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov.(CITEȘTE ȘI: MĂSURĂ EXTREMĂ PENTRU CEI CARE NU RESPECTĂ IZOLAREA! ORDONANŢA MILITARĂ CARE PERMITE INTERVENŢIA ARMATEI! LUDOVIC ORBAN A FĂCUT ANUNŢUL)

Potrivit stiripesurse.ro, cazul a fost comunicat de  Direcția de Sănătate Publică. Funcționarul în cauză nu ar avea activitate cu publicul.(NU RATA: BOGDAN ARON, ROMÂNUL VINDECAT DE CORONAVIRUS, TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ: ”TOATĂ LUMEA E PE STRADĂ. CREDEAM CĂ ROMÂNII AU ÎNȚELES CĂ NE PAȘTE UN PERICOL MARE”)

Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Contribuabilii își pot îndeplini obligațiile fiscale utilizând Spatiul Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro. Contribuabilii care nu sunt înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT.