Coronavirusul i-a băgat în sperieți. Ce decizie au luat Cristi Chivu și Adelina

Publicat: 26/02/2020 | 22:06

Adelina Chivu arăta, într-o postare pe Instagram, cum s-a aprovizionat cu medicamente pentru ridicarea imunității, dată fiind situația din Italia, unde coronavirusul i-a băgat pe toți în sperieți. Iată că familia Chivu, cristi, Adelina și cei doi copii, au luat o decizie radicală!

Astfel, fostul internațional român și familia lui au părăsit orașul modei, Milano, din cauza răspândirii coronaviruslui. Eu au ales Elveția!

Pentru a preveni extinderea epidemiei la nivel naţional, au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice, iar trenurile nu mai opresc în localitățile restricționate.

„Protecția civilă a reacționat imediat. Este posibil să fi avut unele scăpări în primele zile, dar am folosit resurse umane și financiare incredibile. Am impus verificări suplimentare, dar este imposibilă efectuarea unor controale atât de largi încât să-i acoperim pe toți cei care intră în Italia prin toate mijloacele. Asta ar însemna blocarea țării”, a spus premierul Giuseppe Conte.

„Este clar că a existat un focar şi că virusul s-a răspândit de acolo. Până acum se știe, a existat management la nivelul unei structuri spitalicești care nu este în întregime în conformitate cu protocoalele prudente recomandate în aceste cazuri, iar acest lucru a contribuit cu siguranță la răspândire”, a mai spus acesta.