Coronavirusul bagă showbiz-ul în faliment! Câți bani pierd Marcel Pavel, Alex Velea, Irina Rimes, Amna și multe alte vedete

Publicat: 20/03/2020 | 23:51

Epidemia de coronavirus a afectat sever întreg showbiz-ul românesc. Artiștii din industria muzicală au suferit pierderi colosale. Sumele pe care aceștia nu le mai încasează, din cauza anulării contractelor, sunt amețitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: COVID-19 A “VIRUSAT” ȘI INDUSTRIA PENTRU ADULȚI. SORA CELEI MAI EROTICE ASISTENTE TV A AJUNS SĂ…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte impresionante legate de banii pe care îi pierd, din cauza epidemiei de COVID-19, unii dintre cei mai importanți artiști din industria muzicală românească. (NU RATA: MATTEO POLITI IA EXEMPLUL TATĂLUI SĂU, AFLAT ÎN ITALIA. “AM MAȘINĂ, DACĂ CINEVA NU POATE AJUNGE LA CUMPĂRĂTURI SAU LA FARMACIE…”)

Amna, pierderi de aproximativ 15.000 de euro

Amna, una dintre cele mai simpatice cântărețe din showbiz, se poate considera o ”norocoasă”. Chiar dacă, în această perioadă, a fost nevoită șă-și anuleze mai multe concerte, pierderile financiare nu sunt atât de mari, comparativ cu ale altor artiști.  De când evenimentele mari au fost interzise în România, Amna ar fi înregistrat pierderi de aproximativ 15.000 de euro. (VEZI ȘI: AMNA & SOȚUL DAU SEMNE DE ÎMPĂCARE LA 9 LUNI DE LA DIVORȚ!)

”În momentul de față mă focusez pe sănătate. Nu mă gândesc la sumele pe care le-am pierdut în această perioadă. Am grijă de părinții mei, mai ales că tata a suferit un infarct în urmă cu ceva timp. Cel mai important e să trecem cu bine peste această perioadă nefastă și după o să facem si bani. Am fost la un pas să fac o investiție importantă. Noroc că n-a fost să fie pentru că era cel mai prost moment. Am vrut să deschid o șoală de muzică”, a declarat Amna, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Amna a pierdut aproximativ 15.000 de euro din cauza epidemiei

Marcel Pavel: ”Am uitat cel mai esențial lucru: credința”!

La fel ca și Amna, Marcel Pavel ar fi pierdut aproximativ 15.000 de euro, din cauza anulării mai multor evenimente ce urmau să aibă loc în această perioadă. (VEZI ȘI: ADRIAN MINUNE ȘI MARCEL PAVEL, DUET ÎN CURTEA CASEI)

”Majoritatea oamenilor de pe întreaga planetă au uitat de cel mai esențial lucru: credința! Dar în schimb au propăvăduit trufia, ura, invidia, îmbogățirea rapidă, imoralitatea! Toate acestea ne-au atins și pe noi! Această «pauză» a omenirii ne aduce din nou la originile morale și existențiale”, ne-a mărturisit artistul.

Mracel Pavel, afectat de criza coronavirusului

Ruby, conturi mai ”subțiri” cu 21.000 de euro

Ruby este fără îndoială una dintre cele mai sexy artiste de la noi din tară. Focoasa brunetă, care s-a impus cu succes în industria muzcală, încă din 2010, pare să resimtă din plin criza provocată de coronavirus. Potrivit surselor noastre, suma pe care artista ar fi pierdut-o din cauza epidemiei se ar fi de aproxiamtiv 21.000 de euro. (NU RATA: FILMĂRILE +18 CARE AU BULVERSAT-O PE RUBY)

Ruby și-a subțiat încasările din cauza pandemiei

Dorian Popa: ”O să fie o vară de coșmar”

Și Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industrIa muzicală, se consideră un norocos. Și asta pentră că, susține el, criza coronavirusului nu l-ar fi prins pe picior greșit. Deși până acum ar fi pierdut din cauza epidemiei 25.000 de euro, cântărețul mulțumește divinității că a reușit să-și finalizeze proiectele importante. (VEZI ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ DORIAN POPA ÎN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am apucat să îmi termin casa. Criza asta nu m-a luat pe nepregătite. Aveam ceva la saltea. Dezastrul economic nu-l vedem acum. Din luna septembrie o să numărăm cu adevărat pierderile. O să fie o vară de coșmar pentru toată lumea”, a declarat Dorian Popa, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Dorian Popa, predicții sumbre

Alex Velea, minus 30.000 de euro!

Cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor, Alex Velea nu pare să facă parte din ”grupul norocoșilor”. Din câte se pare, criza coronavirusului i-a provocat artistului pagube serioase. Cu toate că Alex Velea are și alte venituri pe lângă cele din concerte, artistul tot ar fi înregistrat pierderi substanțiale. Conform surselor noastre, de când s-au anulat concertele, Alex Velea ar fi pierdut aproximativ 30.000 de euro. (VEZI AICI: JADOR ŞI LINO GOLDEN AU SPART TOPURILE CU MELODIA ASTA ÎN DOAR CÂTEVA ORE)

Alex Velea, afectat și el de criza COVID-19

Andre, pierderi substanțiale!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu par să resimtă din plin criza provocată de COVID-19.  După ce în România s-au interzis evenimentele de anvergură, cele două artiste s-au văzut nevoite să anuleze mai multe contracte, care au venit la pachet cu pierderi semnificative. Din câte se pare, din cauza anulării evenimentelor, trupa Andre n-ar mai fi încasat o sumă frumușică, aproximativ 50.000 de euro. (NU RATA: DE CE S-AU ÎMPĂCAT ANDREEA BĂLAN ȘI ANDREEA ANTONESCU, DE FAPT)

Trupa Andre a pierdut enorm din cauza epidemiei

Irina Rimes a pierdut o sumă amețitoare!

Ghinioanele par că se țin scai de Irina Rimes. După ce că a început anul 2020 cu stângul – în noaptea de Revelion a fost nevoită să amâne un concert, din cauza problemelor de sănătate – acum criza noului coronavirus se pare că a ”lovit-o” în plin. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi anulat mai multe contracte care însumează aproximativ 70.000 de euro. (VEZI ȘI: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…)

Irina Rimes pare că e urmărită de ghinion

Matteo, ”ghinionistul șef”!

Matteo este, cu siguranță, cel mai afectat artist din industrie. Din cauza epidemiei de COVID-19, Matteo a fost nevoit să-și anuleze turneul din China, pe care-l avea programat la începutul acestui an. Astfel că artistul a înregistrat o pierdere colosală, aproximativ 100.000 de euro. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, pentru că epidemia a ajuns și în România, Matteo și-a anulat și concertele din țară. Astfel, pe lista pierderilor a mai trecut aproximativ 30.000 de euro. (NU RATA: MATTEO, DESPRE VIAȚA ÎN TREI! URMEAZĂ BOTEZUL ȘI NUNTA)

Matteo a pierdut o mică avere din cauza epidemiei de coronavirus

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)