Coronavirusul a creat panică în toată lumea, dar Oana Roman crede că este vorba despre manipulare în masă: ”Mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială”

Publicat: 11/03/2020 | 12:13

Coronavirusul a creat panică în toată lumea, dar Oana Roman crede că este vorba despre manipulare în masă. Vedeta a mărturisit că nu este îngrijorată în ceea ce privește virusul ucigaș.

Oana Roman nu se teme de virusul ucigaș! Vedeta crede, însă, că este vorba despre niște interese ascunse și d eo manipulare în masă. (CITEȘTE ȘI: ADELINA CHIVU ȘI FAMILIA, IZOLAȚI DE NOUĂ ZILE LA DOMICILIU ÎN MILANO: ”MĂ SPERIE CĂ NU ȘTIU CÂND SE VA TERMINA ȘI ÎN CE FEL SE VA TERMINA”)

”Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 31 în România

A fost înregistrat un alt caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar numărul persoanelor infectate – în țara noastră – a ajuns la 31. Potrivit primelor informații,  este vorba de un bărbat  -în vârstă de 42 ani – confirmat în Iași. Debutul medical a avut loc pe data de 4 martie, iar pacientul a fost internat pe data de 10 martie. Bărbatul a revenit din Veneția pe 2 martie, iar acum este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Miercuri va avea loc o ședință de Consiliu General pentru a face o rectificare bugetară pentru dotarea spitalelor cu mai multe aparate necesare în tratarea cazurilor de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: CRIZA CORONAVIRUSULUI ÎN ROMÂNIA. NUMĂRUL PERSOANELOR INFECTATE A AJUNS LA 30)

”Cazurile confirmate de coronavirus în Capitală m-au determinat să iau măsuri speciale în ceea ce privește activitatea primăriei și să propun de asemenea un set de măsuri care ar trebui să fie luate cât mai rapid, la nivel național, pentru prevenirea răspândirii acestui virus de tip nou. Dat fiind faptul bolnavii de COVID-19 au intrat în contact cu zeci de persoane care, la rândul lor, au avut interacțiune cu alte zeci de persoane trebuie să acționăm împreună acum, până nu este prea târziu.

Cu toții suntem parte a acestei acțiuni și doar împreună vom reuși să stopăm sau să diminuăm epidemia: Guvern, ministere, primarii, consilii locale, mediul privat, cetățeni. Trebuie să colaborăm cu toții fie că suntem autorități centrale, autorități locale, mediu privat sau cetățeni. Este momentul să dovedim solidaritate, responsabilitate și acțiune. Nu este momentul nici să pasăm vină unul către celălalt și nici să așteptăm să facă alții ceea ce putem și noi să facem”, a mărturisit Gabriela Firea la Antena 3.