”Coronavirus” – noul hit al momentului în România! Trei copii au lansat o manea despre virusul apărut în China

Publicat: 19/02/2020 | 12:01

Haz de necaz! În plin sezon de epidemie cu noul Covid-19, apărut în urmă cu câteva luni în China și care a ucis aproape 2000 de oameni până în prezent, trei puști au lansat pe YouTube un videoclip ”amuzant” despre virusul care a înspăimântat întreaga planetă.

Melodia numită ”Corona virus tu ce crezi” a fost lansată pe YouTube în urmă cu aproximativ două săptămâni și, într-un timp destul de scurt, cei trei copii au reușit să devină virali pe Internet cu ”hitul momentului”.

Peste 20.000 de vizualizări are videoclipul pe YouTube

În melodie, tinerii vorbesc despre… imposibilitatea virusului de a ajunge în țara noastră. Cu alte cuvinte, un motiv de îngrijorare la nivel mondial a devenit pentru noile generații un prilej de… glumă!

”Coronavirus, tu ce crezi, în România că te așezi? Tu nu știi că în astă țară, virușii n-au nicio șansă?” , acesta fiind refrenul ”spectaculos” al melodiei.

Nu doar românii fac haz de necaz!

Și în alte țări, cântăreții și influencerii au lansat melodii despre virusul ucigător.  Yofrangel 911 este acuzat că a lansat pe YouTube piesa ”Corona virus”.

Și influencerii de pe Instagram au avut un real success pe seama acestor ”glume”. Fitness Oskar, un utilizator german, este acuzat că a publicat fotografii cu prietena sa la plajă, în timp ce își impart săruturi prin măști de protecție.  De asemenea, în Statele Unite, un vlogger a atras atenbția publicului după ce a apărut înconjurat de modele care poartă măști de gaze.