Coronavirus în România. Cumpărăturile on-line, un vis pe durata stării de urgență! “Ne cerem scuze și…”

Publicat: 26/03/2020 | 08:04

Ordonanța Militară 3 a intrat în vigoare, iar românii pot ieși din casă doar dacă este absolut necesar, lucru pe care trebuie să-l demonstrezi. Spre exemplu, dacă te duci la cumpărături, trebuia să ai asupra ta o declarație pe propria răspundere pentru a nu risca o amendă din partea autorităților. În aceste condiții, mulți oameni au optat, în primă fază, pentru shopping-ul on-line. Însă, din cauza comenzilor numeroase, ai nevoie de noroc pentru a găsi un curier disponibil care să îți ia comanda.

VEZI AICI: SCANDAL LA TAROM. DOUĂ PERSOANE, INFECTATE CU CORONAVIRUS. PILOTUL CEZAR OSICEANU A RĂBUFNIT: “DEMISIA! E PLĂTIT REGEȘTE PENTRU NIMIC!”

În plus, din cauza numărului uriaș de solicitări, unele magazine au anunțat că nu mai acceptă noi comenzi, potrivit dcnews.ro. Unele hypermarket-uri încă mai fac livrări la domiciliu, dar impun cantități limitate la produse, care îți ajung acasă în cel mult șapte zile lucrătoare. De precizat că afli abia a doua zi după ce ai plasat comanda când vei intra în posesia cumpărăturilor. În plus, plata trebuie efectuată imediat cu cardul, nu se acceptă cash-ul.

EXCLUSIV. Plătim aproape DUBLU față de americani pentru MĂȘTILE PROFESIONALE destinate medicilor/ Cine sunt „BĂIEȚII DEȘTEPȚI” care profită de PANDEMIE

În concluzie, șansele să găsiți un curier disponibil în acesată perioadă sunt extrem de mici. Spre exemplu, una dintre aplicații afișează același mesaj de câteva zile: „Momentan, toţi livratorii noştri sunt ocupaţi. Ne cerem scuze şi vă mulţumim pentru înţelegere. Vă rugăm să încercaţi mai târziu„.

VEZI AICI: SCRIITORUL PAUL GOMA A MURIT DIN CAUZA INFECTĂRII CU CORONAVIRUS. ANUNȚUL A FOST FĂCUT DE BIOGRAFA ȘI CONFIDENTA LUI

Pentru a profita, totuși, de această perioadă, unul dintre hypermarket-uri a anunțat că va mai angaja 100 de livratori pentru a onora numărul mare de comenzi.