Coronavirus. Corina, o asistentă româncă din Italia a murit din cauza infecției cu COVID-19. Avea numai 41 de ani!

Publicat: 11/04/2020 | 16:20

Pandemia mondială de coronavirus face tot mai multe victime de la o zi la alta! Corina, o tânără asistentă româncă de numai 41 de ani din Italia și-a găsit sfârșitul în propria casă, infectată cu COVID-19. 

Nicoleta Corina Berinde, o asistentă româncă de numai 41 de ani, stabilită în Torino, și-a găsit sfârșitul din cauza infecției cu COVID-19. Aceasta a fost găsită moartă în propria sa locuință. Potrivit informațiilor oferite de presa italiană, aceasta s-a prezentat cu simptome specifice infectării cu coronavirus, însă medicii nu au considerat că este cazul să i se facă testul pentru COVID-19.

TULBURĂTOR. În ce poziție a fost ținută 16 ore șefa ATI de la Gerota, pentru a fi salvată. Detalii oferite de Raed Arafat

Chiar dacă se simțea rău, Corina nu a vrut să plece acasă, din dorința de a-i ajuta pe pacienții aflați la nevoie. Era stabilită de mai mulți ani în Torino, acolo unde încercase să-și facă un rost. Aceasta lucrase vreme de 6 ani ca asistentă medicală într-un cămin de bătrâni, iar despre ea, colegii spun că a fost mereu trup și suflet pentru pacienți și era un om extrem de dedicat meseriei sale.

Singura persoană care a insistat să i se facă asistentei de numai 41 de ani un test pentru coronavirus a fost medicul de familie al acesteia, pentru că știa că în căminul de bătrâni în care lucra Corina fuseseră înregistrate numeroase cazuri de infectare cu coronavirus.

Autoritățile sanitare au refuzat acest lucru, iar femeia fără alte probleme de sănătate a murit în propria sa locuință, din cauza coronavirusului.