Coronavirus. Caz pozitiv de infectare cu COVID-19, în Ministerul Justiției din România!

Publicat: 09/04/2020 | 11:56

Situație alarmantă la Ministerul Justiției! O persoană a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar informația a fost confirmată astăzi. 

Ministerul Justiției anunță că un angajat al instituției este infectat cu COVID-19. Din informațiile oferite de Minister într-un comunicat, este vorba despre o persoană care lucrează la departamentul de buget finanțe. Sursa citată mai informează că aceasta nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Medic militar ajuns la Suceava: Dacă nu ne smerim, vom pierde acest război! / Pregătiți-vă sufletește pentru decizii grele

Instituția a anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că, în urma celor întâmplate, conducerea a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anunțul autorităților competente în astfel de situații, ancheta epidemiologică și izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată.

Deși a fost confirmat cazul de infectare cu coronavirus din cadrul Ministerului Justiției, Ministerul rămâne operațional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanță, online, videoconferințe și telemuncă, aplicate în baza instrucțiunilor emise de către Ministrul Justiției încă de la declararea stării de urgență, se mai arată în comunicat.