Coronavirus a speriat vedetele de la Hollywood! Katy Perry și Orlando Bloom își amână nunta

Publicat: 10/03/2020 | 11:09

Apariția noul coronavirus a provocat o panică la nivel global. Viteza de răspândire a virusului și propagarea la nivel global a băgat spaima în toată lumea. Chiar și vedetele de la Hollywood sunt îngrijorate și au fost nevoite să își anuleze multe dintre proiecte și planuri.

De frica noului virus, Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își anuleze nunta, pe care o pregătiseră în cel mai mic detaliu. În urmă cu doar câteva zile, Katy Perry a făcut marele anunț spunând că va devni mămică: „Să zicem doar că va fi o vară plină… nu trebuie să mai sugă burta”(CITEȘTE ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZUL INTERNAȚIONAL! KATY PERRY ȘI ORLANDO BLOOM URMEAZĂ SĂ DEVINĂ PĂRINȚI. ARTISTA A ȚINUT SARCINA ASCUNSĂ)

Katy Perry a anunțat la o zi după ce a declarat ca este însărcinată, că a fost nevoită să amâne nunta din cauza epidemiei și a problemelor pe care le provoacă virusul. Cei doi trebuiau să se căsătorească în luna iunie, în Japonia.

„Katy era chiar încântată să se căsătorească însărcinată. Amândoi erau atât de fericiți că toate detaliile pentru nuntă au fost puse la punct, la timp, însă au decis amâne deocamdată ceremonia din cauza coronavirusului”, au declarat surse apropiate, pentru presa internaţională.

Nunta celor doi trebuia să aibă loc în luna iunie, în Japonia, una dintre țările preferate al celebrei cântărețe.  La eveniment fuseseră chemați 150 de invitați .

Japonia este destinația preferată a lui Katy Perry, unde merege ori de câte ori are ocazia. „Sunt obsedată de japonezi… Iubesc tot ce are legătură cu ei, sunt niște oameni minunați”, a declarat ea în 2012.