Cornelia Rednic a slăbit 33 kilograme! Care este rețeta? „La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc”

Publicat: 04/03/2020 | 16:13

De-a lungul timpului Cornelia Rednic s-a luptat constant cu kilogramele în plus. A ținut tot felul de diete și a trecut prin multe transformări. De la înfometare, la diete draconice, vedeta a încercat mai multe metode, însă singurul lucru care a adus rezultatele așteptate a fost sportul.

În prezent, Cornelia Rednic este o fană a sportului și i-a înțeles importanța atât în controlarea kilogramelor în plus, cât și pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

 „Am slabit sapte kilograme. Am ajuns sa iubesc sportul si acum daca o saptamana nu fac sport imi lipseste foarte mult. Se intampla sa ajung si la unsprezece noaptea la antrenament.

La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult.

Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătațește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a povestit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

A slăbit 33 de kilograme și a ajuns la spital

Înainte să reușească să găsească rețeta perfectă pentru ea, cântăreața a avut mai multe încercări de a slăbi. Una dintre cele mai mari prostii pe care le-a făcut a fost să se înfometeze. Această metodă chiar dacă a facut-o să slăbească 33 de kilograme, a și băgat-o în spital.

 „Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență.Mă simțeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște cărniță de pui cu ceva legume.

Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimanui ce am făcut eu”, a declarat Cornelia Rednic, acum ceva timp, pentru Libertatea.