Cornelia Catanga a făcut infarct, apoi a luat decizia care… ”Îmi vine să mă strâng de gât!”

Publicat: 03/02/2020 | 22:01

Cornelia Catanga a făcut infarct în urmă cu jumătate de an, iar medicii i-au montat un stent. Artista a luat atunci o decizie grea, dar necesară pentru sănătatea ei. S-a lăsat de fumat, viciul pe care-l ”contactase” de la 24 de ani. ”Regina muzicii lăutărești” va împlini pe 9 martie 62 de ani.

”M-am lăsat de ţigară, nu mai fumez de șase luni. Am mai pufăit câte una până ce am renunţat de tot, dar nu am mai tras în piept. Însă, de atunci m-am îngrăşat. În ultimele luni am pus pe mine atât de mult că nu mai pot îmbrăca nici o rochie. Îmi vine să mă strâng singură de gât! De ciudă că m-am îngrăşat”, a spus Catanga, pentru Click. (CITEȘTE ȘI: CORNELIA CATANGA, DISPERATĂ! I-A DISPĂRUT SOȚUL: ”A PLECAT ȘI NICI…”)

Cine este Cornelia Catanga

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, artista a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 a avut primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel). (NU RATA: CORNELIA CATANGA ȘI-A RELUAT ACTIVITATEA MUZICALĂ, LA MAI BINE DE O LUNĂ DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT)

Din 1986 a susținut turnee în străinătate (în special Israel, dar și în Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu. După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin și Loredana Groza.