Cornel Galeș, condus pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare de la înmormântare

Publicat: 12/12/2019 | 13:03

Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum astăzi de fosta iubită, rude și prietenii apropiați. Fostul impresar a fost înmormântat în același loc în care se află depuse osemintele regretatei artiste Ileana Ciuculete. Cei doi au trăit o poveste de dragoste impresionantă, din care nu au lipsit scandalurile, însă, mereu s-au susținut unul pe celălalt… De altfel, Cornel Galeș i-a fost alături cântăreței de muzică populară până în ultima clipă în care s-a luptat cu maladia care i-a măcinat trupul.

Citește și: Scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș. Fiica sa biologică a venit să își ia adio de la el. Ce a cerut Claudia când se afla lângă sicriu

Cornel Galeș, condus pe ultimul drum de rude și prieteni

UPDATE 13:03 – Sicriul cu trupul lui Cornel Galeș a fost coborât în groapă, iar rudele și apropiații nu și-au putut stăpâni lacrimile în aceste momente cutremurătoare.

UPDATE 12:43 – Cortegiul funerar al lui Cornel Galeș a ajuns la Cimitirul Străulești 2 din București, unde în urmă cu aproape trei ani a fost înmormântată Ileana Ciuculete.

La scurt timp după ce a ajuns la mormântul pregătit pentru fostul impresar, preotul a început slujba religioasă. Rudele și apropiații lui Cornel Galeș au ales să țină capacul deschis la sicriu, deși, el are fața reconstruită în urma accidentului grav suferit în ultima zi din noiembrie.

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete și fratele artistei, prezenți la înmormântarea lui Cornel Galeș

“Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ne pare sincer rău (…). Am fost șocați când am aflat, nu se aștepta nimeni la așa ceva. Când este vorba de moarte și viață se iartă. De-aia suntem creștini… Ăsta e cel mai important lucru. Fratele nu vine, că a rămas cu bunica noastră, că e în vârstă. Am venit eu cu unchiul meu… Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat Mugurel Sfetcu în cadrul unui interviu, oferit înainte ca tatăl său vitreg să fie înmormântat.

Cornel Galeș, condus pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare de la înmormântare —> http://bit.ly/2PeT435Scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș. Fiica lui a venit să își ia adio. Ce a cerut Claudia când se afla lângă sicriu —-> http://bit.ly/2YD1Jzk

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 12 decembrie 2019

UPDATE 12:01 – Slujba de înmormântare a lui Cornel Galeș s-a încheiat. Înainte să scoată coșciugul din biserică, Mugurel Sfetcu, fratele Ilenei Ciuculete, dar și alte rude și prieteni și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la fostul impresar.

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, produs pe 30 noiembrie în Spania. Potrivit Alexandrei, fiica Vivianei Mantoiu, în urma impactului, fostul impresar a fost proiectat din mașină și a fost desfigurat. Medicii legiști spanioli au fost nevoiți să-i reconstruiască fața.

“El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18:00, ora Spaniei. El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a declarat fiica Vivianei Mantoiu, relatează tacataca.ro.

Cornel Galeș, condus pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare de la înmormântare —> http://bit.ly/2PeT435Scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș. Fiica lui a venit să își ia adio. Ce a cerut Claudia când se afla lângă sicriu —-> http://bit.ly/2YD1Jzk

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 12 decembrie 2019

UPDATE 11:40 – După ce se va încheia ceremonia din biserică, tot cortegiul funerat va pleca spre locul în care Cornel Galeș își va dormi somnul de veci… alături de soția lui, Ileana Ciuculete, pe care a iubit-o enorm. După cum puteți vedea în imaginile de mai jos, doar băiatul cel mare al regretatei soliste a reușit să ajungă la înmormântare. Mugurel a mărturisit că fratele lui, Cristi Sfetcu, a rămas acasă cu bunica pe care nu putea să o lase singură.

Citește și: Ce detaliu bizar a observat ultima dată Cornel Galeș la mormântul Ilenei Ciucilete! I-a prezis moartea

Cântărețul Constantin Măgureanu a ajuns și el la slujba de înmormântare a lui Cornel Galeș, care are loc la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București.

Cornel Galeș, condus pe ultimul drum.Imagini sfâșietoare de la înmormântare —> http://bit.ly/2PeT435

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 12 decembrie 2019

UPDATE 11:05 – Silviu Lepădat, unul dintre prietenii apropiați ai lui Cornel Galeș, a oferit un interviu emoționant despre fostul impresar. Mai mult, acesta a dezvăluit că, printre cei care își vor lua rămas bun de la soțul Ilenei Ciuculete se numără Mugurel Sfetcu, dar și unchiul său, Aurel Ciuculete.

“Un gând trist, de despărțire… față de o persoană dragă sufletului meu și nu numai al meu. Cornel Galeș a fost un om iubit de foarte mulți, a avut mulți prieteni. Au fost controverse că e singur, nu e singur. Azi-noapte, la priveghi, am stat până la 2:00 alături de prieteni, de rude. (…). Cornel a fost un om bun, iubitor, darnic și așa trebuie să rămână în memoria tuturor. Mă aștept să vină și băieții doamnei Ileana Ciuculete. Eu am vorbit cu Auraș, mi-a spus că vine. Ei sunt niște oameni buni, care se mobilizează în astfel de moment (…). Cum este normal, Cornel Galeș va fi înmormântat alături de soția lui, Ileana Ciuculete, iubirea vieții lui, Zânica lui”, a declarat Silviu Lepădat înainte să intre în biserică, la slujba de înmormântare a soțului regretatei artiste de muzică populară.

UPDATE 10:55 – Ceremonia religioasă trebuie să înceapă din clipă în clipă.

Citește și: Ce a decis fratele lui Cornel Galeș înainte de înmormântare! E șocant…

UPDATE 10:35 – Viviana Mantoiu a ajuns la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București, unde se află depus sicriul cu trupul lui Cornel Galeș.

La intrarea în lăcașul de cult, fosta iubită a bărbatului nu a dorit să facă declarații. După cum puteți vedea în filmarea de mai jos, Viviana Mantoiu este tranfigurată de durere și suferință și s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare.

Citește și: Ți se sfâșie inima. Ce mesaj a scris fosta iubită a lui Cornel Galeș pe coroana cu flori depusă lângă sicriul acestuia

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. “La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.
Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Știre în curs de actualizare.