Corina Dănilă trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat misterios. Dar cine este tatăl fetiței ei

Publicat: 16/12/2019 | 17:23

Corina Dănilă este una dintre vedetele care a dorit, de-a lungul timpului, să își păstreze intimitatea, vorbind foarte rar despre viața sa personală. În ultima vreme nu mai este o prezență constantă la televizor, însă duce o viață de familie liniștită și este mândră de fiica ei. 

Viața sentimentală a Corinei Dănilă a cunoscut, cum se spune, suișuri și coborâșuri.  A trecut printr-o despărțire dureroasă, după 9 ani în care a fost alături de Norris Măgeanu, pilot de raliuri. În anul 2004, Corina Dănilă a născut-o pe Rianna, dar cinci ani mai târziu s-a despărțit de Măgeanu.

Acum, Corina Dănilă are o viață fericită alături de un misterios bărbat care nu este o vedetă din showbiz. Rianna, fiica actriței, este la fel de frumoasă ca mama sa.

Corina Dănilă, alături de fiica ei

Minim cinci mese pe zi

Corina Dănilă a povestit în timpul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” care sunt alimentele pe care le mănâncă: „Porc, vită, peşte, ouă, lactate, salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.  Actrița nu mănâncă zahăr şi, bineînțeles, evită prăjelile şi alimentele procesate.

„Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu ştevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a explicat Corina Dănilă.