Corina Caragea NU este adepta operațiilor estetice. “Mă deprimă total!” Declarații dure ale vedetei Pro TV

Publicat: 25/04/2020 | 12:22

Corina Caragea este una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din România. În plus, la 37 de ani, are o siluetă de invidiat, deși nu a apelat, până în prezent, la operațiile estetice. S-a concentrat mereu asupra carierei și nu și-a dorit niciodată să aibă alură de fotomodel.

NU RATA: CORINA CARAGEA A SPUS TOT! ĂSTA ERA MARELE SECRET AL VEDETEI DE LA PRO TV

Recent, în cadrul unui interviu, Corina Caragea a mărturisit că nu le înțelege deloc pe tinerele care aleg să-și remodeleze corpul, anunțând că niciodată nu va intra în cabinetul medicului estetician.

Și eu mă întreb uneori dacă nu cumva sunt eu dubioasă, că fac notă discordantă cu ce este în jur. Mă deprimă total ce văd la fetele tinere, mai ales. Sau când nu mai recunosc persoanele pe care le știu de o viață. Mai e cineva neinjectat? Mai sunt oameni cu particularități ce le dau un farmec? Este foarte trist. Pentru că asta arată ce stricat și putred e mărul pe interior. Știi merele acelea ce par false, perfecte, roșii, toate la fel pe o tarabă? Se mai și jură vânzătoarea că sunt naturale, din grădina ei. Și pe interior e putrezit. Cam așa e și cu societatea. Așa de mulți își aranjează exteriorul ca să mascheze interiorul defect… și la estetician/dermatolog/stomatolog, că și el injectează fețe triste, dar și pe rețelele sociale, unde toți aplică filtrul fericirii. Deci nu am intrat în această horă, nu, mulțumesc! Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc”, a spus Corina Caragea potrivit viva.ro.

Corina Caragea, despre propriul salariu: “Este o greșeală să te gândești la bani!”

Corina Caragea face parte din echipa Pro TV de 14 ani, așa că salariul ei este pe măsură. Ea este deja un simbol al știrilor sportive. Salariul vedetei nu este cunoscut, în 2013 la o conferință de presă, Corina a fost întrebată direct cât câștigă, dacă salariul ei depășește 2.000 de euro. Prezentatoarea nu a dat un răspuns exact, ocolind elegant subiectul.

CITEȘTE ȘI: CORINA CARAGEA, DECLARAȚII SIRPOASE DESPRE NUNTĂ ȘI COPIL: „ACUM AM ALTE PRIORITĂȚI”

Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi”, a răspuns Corina.