Corina Caragea își ține soțul „în priză” cu… bicicleta

Publicat: 21/06/2020 | 23:22

Corina Caragea își ține soțul, pe Robert Pongracz, în priză cu… bicicleta. Știrista de la Pro TV profită din plin de fiecare clipă liberă și iese să facă mișcare. Nu singură, ci alături de partenerul ei de viață. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate imaginile de netăgăduit.

(VEZI AICI: CUM ÎȘI MENȚINE SILUETA CORINA CARAGEA: ”CU GREU AM FOST CONVINSĂ SĂ O CONSUM”)

În 2018, Corina Caragea s-a măritat în secret cu Robert Pongracz, în prezent vicepreședinte la Liga Profesionistă de Fotbal. Ceremonia a avut loc în Toscano, iar vedeta a împărtășit atunci prietenilor virtuali câteva imagini cu rochia purtată, în urma cărora toți au complimentat-o.

Considerată una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din România, Corina Caragea se menține în formă cu ajutorul bicicletei, de care nu se desparte în timpul liber, mai ales dacă vremea este frumoasă. Pasiune pe care o are și partenerul ei, Robert Pongracz.

(NU RATA: FOTO / CORINA CARAGEA, RĂSFĂŢATĂ ÎNTR-O VACANŢĂ EXOTICĂ! A ÎMBRĂCAT COSTUME DE BAIE SEXY, ÎNSĂ ATENŢIA A FOST LA UN DETALIU INTIM)

Plimbare cu bicicleta, alături de soț

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona Prelungirea Ghencea din Capitală, în timp ce se îndreptau spre casă, după câteva zeci de minute de mișcare. Corina și Robert au fost foarte atenți în trafic și nu s-au aventurat inutil printre mașini. Au circulat pe lângă trotuar și nu și-au pus viața în pericol.

Până să ajungă acasă, cuplul s-a oprit la o terasă din zona mai sus amintită, unde s-a delectat cu o limonadă. Acolo au discutat, probabil, despre viitorul lor și despre subiectele arzătoare din viața cotidiană. Cert este că știrista de la Pro TV pare super-mulțumită că România a ieșit din starea de urgență și că se poate plimba în voie cu bicicleta.

Corina Caragea
Corina și Robert se mențin în formă grație mersului pe bicicletă

(CITEȘTE ȘI: CORINA CARAGEA, CRITICATĂ DE FANI. CE TREBUIE SĂ FACĂ PENTRU A DEVENI ŞI MAI SEXY. „EŞTI BINE, DAR…”)

Corina Caragea, sinceră: “În mod normal…”

La finalul lunii mai, Corina Caragea declara că pandemia de coronavirus i-a stricat planurile pe care le avea și că a împiedicat-o să facă mișcare așa cum și-ar fi dorit.

Îmi pare rau că această perioadă mi-a furat primăvara, în mod normal aș fi fost afară să mă bucur de pomii înfloriți, de mirosul lor, să mă plimb cu bicicleta”, mărturisea prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV în urmă cu aproximativ trei săptămâni, pentru click.ro.

Corina Caragea
Știrista de la PRO TV s-a căsătorit în secret cu vicele de la Ligă

Duce un stil de viață sănătos

Corina Caragea este, de departe, una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din România. Are o siluetă de invidiat, iar, recent, a dezvăluit că sportul o ajută cel mai mult în menținerea ei.

Fac sport cât să îmi mențin starea de sănătate și corpul în formă bună. Atât. Nu exagerez și nici prea harnică nu sunt. Merg la meciuri de fotbal sau baschet și încurajez pe oricine să își ducă copilul la sport pentru nenumăratele lui beneficii. Am grijă să nu exagerez cu mâncarea, să evit băuturile acidulate și prăjelile, dar repet, nu exagerez. Mănânc ce vreau, însă moderat!”, a spus Corina Caragea.

(VEZI AICI: CORINA CARAGEA A FOST BALERINA ANDREEI MARIN, PE CÂND PREZENTA EMISIUNEA „SURPRIZE, SURPRIZE“! IMAGINILE SUNT INCREDIBILE)

Robert Pongracz, vicepreședinte al LPF

Robert Pongracz s-a născut în Germania. Familia lui a părăsit România de mai multă vreme. Are o soră care a făcut studii medicale la Londra, însă care lucrează la un post de radio. Tatăl actualului vicepreședinte al LPF are un cabinent medical la Frankfurt. Are o relație cu Corina Caragea încă din 2013.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)