Corina Caragea, declarații sirpoase despre nuntă și copil: „Acum am alte priorități”

Publicat: 09/04/2020 | 10:17

A fost mereu considerată una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc și au existat numeroase speculații cu privire la viața ei amoroasă, de-a lungul timpului. Deși s-a spus că s-ar fi căsătorit în secret, adevărul este cu totul altul. Nu v-ați dat seama despre cine este vorba? Vă spunem noi: Corina Caragea. 

Corina Caragea a fost mereu extrem de discretă cu viața ei personală, însă acum a găsit puterea să-și deschidă sufletul și să vorbească despre cele mai importante lucruri din viață, în opinia tuturor femeilor: căsătoria și un copil.

Frumoasa moderatoare este de părere că dragoste fără căsătorie se poate și nu face o prioritate ajungerea în fața altarului. Mai mult, pentru viva.ro, Corina Caragea a mărturisit că nu se vede nici în postura de mamă, pentru moment.

Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări’. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca. Tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă marfă.

Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri” a spus Corina Caragea, pentru sursa citată.