Corina Caragea a spus tot! Ăsta era marele secret al vedetei de la Pro TV

Publicat: 20/04/2020 | 09:55

Corina Caragea a oferit un interviu pentru revista VIVA!, în care a dezvăluit unele dintre secretele ei. (CITEȘTE ȘI: CORINA CARAGEA, DECLARAȚII SIRPOASE DESPRE NUNTĂ ȘI COPIL: „ACUM AM ALTE PRIORITĂȚI”)

Cum își menține vedeta silueta de invidiat? Corina are cuvântul: ”Fac sport cât să îmi mențin starea de sănătate și corpul în formă bună. Atât. Nu exagerez și nici prea harnică nu sunt. Merg la meciuri de fotbal sau baschet și încurajez pe oricine să își ducă copilul la sport pentru nenumăratele lui beneficii. Am grijă să nu exagerez cu mâncarea, să evit băuturile acidulate și prăjelile, dar repet, nu exagerez. Mănânc ce vreau, însă moderat!”

NU RATA: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!

Corina a mai dezvăluit și cum decurg zilele din viața ei, alături de prieteni. ”Sunt un om normal cu rele și bune. Sunt echilibrată și pragmatică, fidelă și conservatoare. Am aceiași prieteni de-o viață, la care țin foarte mult și cu care îmi petrec timpul liber. Fie că plănuim o călătorie sau o ieșire la film ori o cafea”, spune Corina Caragea. (VEZI AICI: CE MAȘINĂ CONDUCE CORINA CARAGEA ÎN 2020. DIN SALARIUL DE LA PRO TV ȘI-A CUMPĂRAT CEL MAI DEZIRABIL SUV. FOTO)

Corina Caragea, loială și sinceră

Are calități cu nemiluita, dar li defecte, după cum chiar vedeta recunoaște în câteva rânduri. ”Sunt loială și sinceră, uneori prea sinceră, deci acesta din urmă îmi e și defect, căci sunt transparentă. Nu știu să îmi cosmetizez sentimentele”, a povestit Corina.