Corina Bud iubește din nou?! Artista s-a afișat în vacanță cu un bărbat misterios

Publicat: 23/06/2021 | 21:49

Corina Bud iubește din nou? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce artista s-a afișat cu un bărbat misterios în vacanță.

Corina Bud a plecat într-o vacanță binemeritată. Artista a ales o destinație luxoasă ca să se relaxeze. Este vorba despre Positano, o stațiune luxoasă situată în regiunea Campania, din Italia. Corina Bud face show nu numai cu vocea ei, ci și cu aparițiile incendiare. (CITEȘTE ȘI: CORINA BUD, FĂCUTĂ PRAF DE INTERNAUȚI, DUPĂ CE S-A POZAT APROAPE GOALĂ: „CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TINE?” CE RĂSPUNS I-A DAT VEDETA: „NU AM BANI”)

Vedeta s-a pozat în costume de baie inedite și a pus imaginația fanilor pe jar. Într-una dintre postările făcute, însă, fanii au observat un detaliu surprinzător. Corina Bud s-a filmat pe șezlong, pe plajă, și… în imagine a apărut și un bărbat misterios. Vrea, însă, să păstreze misterul pentru că nu a dezvăluit identitatea partenerului și i-a filmat doar picioarele. Iar admiratorii se întreabă dacă nu cumva este vorba despre noul ei iubit.

Corina Bud, în vacanță cu un bărbat misterios (sursa FOTO: Instagram)

Corina Bud a scos un single

Corina Bud a ieșit, oarecum, din scena muzicală, dar în pandemie a reușit, totuși, să scoată o piesă. Care, spune artista, s-a născut dintr-o poveste personală. Este primul single numit „Superstar” prin propria ei casă de discuri. (VEZI ȘI: CORINA BUD SE ALĂTURĂ INIȚIATIVEI ARTIȘTILOR! SCRISOAREA DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL CULTURII PRIN CARE ÎȘI CER DREPTURILE)

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a spus Corina.