Corina Bud a pregătit o mega surpriză muzicală. Cântăreața și-a deschis propria casă de discuri

Publicat: 08/05/2020 | 17:31

Corina Bud reapare în lumina relfectoarelor, după o pauză ăndelungată în industria muzicală. Cântăreața a lansat o nouă piesă, prin intermediul propriei case de discuri.

Piesa lansată vineri, 8 mai, de Corina se numește ”SUPERSTAR”, în colaborare cu Geneva (JJ). Cele două cântărețe nu sunt la primul featuring, având în istoric și melodia ”No Sleepin”.

Corina a e revenit în forță în industria muzicală, pregătită cu un stil nou, trap/pop. Piesa o înfățișează din nou pe artistă în stilul ei cameleonic și dezinhibat.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezone, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a declarat artista.

Videoclipul regizat de Remy Bourcois și filmat de Sebastien Tran, are loc la Paris, la Hotel Kube, într-un br de gheață la -20 de grade.

CITEȘTE ȘI: Florin Salam, din nou bunic? Confesiunea lui Betty pe Instagram le-a dat fanilor de gândit

„Am fost cu toții foarte surprinși, habar nu aveam că este un adevărat bar de gheață. Ne-am gândit la schimbarea locației, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat și ea Ok-ul, așa că ne-am descurcat cu alcool”, a povestit amuzată și Geneva, cealaltă artistă din clip.