Copilul ”din flori” al prințului Nicolae a împlinit patru ani! Ce mesaj emoționant a postat mama fetiței

Publicat: 11/02/2020 | 15:18

Fetița născută în urma unei relații amoroase a Principelui Nicolae cu tânăra Nicoleta Cîrjan a împlinit recent patru anișori. O bucurie nespus de mare pentru mama fetiței, în special, care a ținut să evidențieze evenimentul fericit în public.

În urmă cu un an, un un secret alarmant a ieșit la iveală în presă: ”principele Nicolae are un copil nelegitim”. La acel moment, Nicolae a infirmat și a refuzat să recunoască fetița, dar a cerut, în schimb, un test de paternitate. În urma analizelor ADN, totul a fost clar: copilul Nicoletei Cîrjan are sânge albastru.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect” a scris pe Facebook fostul principe.

Acum, fetița fostului prinț Nicolae a împlinit 4 ani și îi seamănă izbitor principelui Nicolae. Mama ei a postat un mesaj fulgerător și emoționant pe contul de Facebook.

”Patru ani de când am cunoscut Minunea! Sunt binecuvântată. Și recunoscătoare pentru toți oamenii minunați care ne sunt alături. Pentru mine au fost, cu siguranță, cei mai grei ani din viața mea, dar și cei mai frumoși. Sunt foarte fericită că am ieșit întregi amândouă din acești primi ani, sunt convinsă că tot ce vine va fi mai ușor și mai fain”. 

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. „27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna” a scris anul trecut fosta iubită a lui Nicolae pe contul ei de Facebook.