Copilă din Iași, abuzată de către vecinul de 73 de ani. Ce pedeapsă a primit bătrânul

Publicat: 16/01/2020 | 12:27

Un bărbat de 73 de ani, din județul Iași, a fost condamnat, miercuri, la trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de agresiune sexuală. Individul a abuzat sexual o copilă de doar 10 ani, care a rămas cu sechele psihice după acel incident. (VEZI ȘI: POVESTE ULUITOARELA IAȘI! CUM A RĂMAS VIRGINĂ O FATĂ DE 17 ANIDUPĂ CE A FOST VIOLATĂ)

Ştefan Bosânceanu ar fi comis faptele de agresiune sexuală în anul 2013, pe când vizita frecvent familia din care face parte şi minora ce, la acel moment, avea doar 10 ani. Individul a chemat minora la el de mai multe ori „unde a sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, după cum au arătat judecătorii.

Părinții fetitei ar fi știut de abuzuri

Un detaliu absolut șocant: magistrații au precizat că faptele lui Bosânceanu erau „cunoscute sub diferite forme chiar de către părinţii persoanei vătămate, care însă nu au luat măsuri ferme, doar bunica persoanei vătămate fiind aceea care a insistat ca faptele inculpatului să fie făcute cunoscute autorităţilor“.

În primă instanță, individul de 73 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Prin decizia definitivă a mai fost obligat să plătească daune de 11.000 de euro. (CITEȘTE AICI: IAȘI: O FATĂ DE 13 ANI A SUNAT LA 112 SĂ ANUNȚE CĂ A FOST VIOLATĂ DE TATĂL EI)